Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas sūnus išžagino senutę motiną

Sekmadienio vakarą Radviliškio policija gavo žinią, kuri pribloškė net visko mačiusius pareigūnus. Likus savaitei iki Motinos dienos 39 metų K.A. sumušė ir išžagino savo motiną.

Sekmadienio vakarą pas motiną gyvenantis 39-erių K.A. namo grįžo tradiciškai – girtas ir įsiutęs. Nepatvirtintais duomenimis, savo 68 metų motiną M.A. jau ne kartą mušęs sūnus vėl pasiraitojo rankoves.

Policiją iškvietė motinos gelbėti atvykę kiti nelaimingosios vaikai, gyvenantys atskirai. Anksčiau jie su smurtaujančiu broliu apsiribodavo pokalbiais akis į akį. Šį sykį trūko artimųjų kantrybė. Jie iškvietė policijos pareigūnus ir atvirai papasakojo apie šeimos tragediją.

Pasak Radviliškio policijos viršininko Alvydo Lideikio, atvykę pareigūnai rado girtą K.A. Jam nustatytas sunkus girtumas (3 promilės alkoholio). Pareiškimą dėl sumušimo ir išžaginimo parašė pati nukentėjusioji. Dėl patirto fizinio ir psichologinio smurto į ligoninę ji nebuvo vežama.

K.A. pateikti įtarimai sumušus ir išžaginus savo motiną. Jis sulaikytas dviem paroms. Vakar vakare po apklausos buvo sprendžiama, ar kreiptis į teismą dėl įtariamojo suėmimo ilgesniam laikui.

K.A. jau buvo šešis kartus teistas už vagystes. Yra turėjęs sugyventinę, tačiau pastaruoju metu gyveno su motina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius