Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas vairuotojas pasipiktino, negavęs valandėlės išsiblaivyti: „Tai ką, tau gaila?!“

Per reidą Marijampolės mieste ir kelyje „Via Baltica“ dirbo 4 kelių patrulių ekipažai. Per keletą valandų pareigūnai patikrino 164 vairuotojus.
Avarijos vietoje
Asociatyvinė iliustracija / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Marijampolės aps. VPK) Kelių policijos skyriaus pareigūnai pirmadienio rytą tikrino vairuotojų blaivumą.

Policija džiaugiasi, kad nuolatinis kelių patrulių darbas kelyje „Via Baltica“ yra rezultatyvus – reido metu nenustatytas nė vienas vairuotojas, kuris būtų vairavęs neblaivus. Pareigūnai tikisi, kad tokie džiuginantys rezultatai iš „mirties keliu“ pramintos magistralės bus nuolatos.

Patikrinimai Marijampolės mieste nebuvo tokie džiugūs. Iš nustatytų 5 Kelių eismo taisyklių pažeidėjų du buvo neblaivūs vairuotojai, kuriems nustatyti lengvi girtumo laipsniai (0,51 ir 0,52 promilės alkoholio). Abu vairuotojai vairavo lengvuosius automobilius mieste.

Vienas vairuotojų, pamatęs alkotesterio ekrane skaičius 0,51, pareigūnui pasiūlė valandą laiko palaukti ir duoti jam pūsti iš naujo, užtikrindamas, kad po valandos jis bus visiškai blaivus. Pareigūnui nesutikus, pažeidėjas atšovė: „Tai ką, tau gaila?“

Marijampolės apskrities VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai įspėja, kad tokie ir panašūs netikėti reidai bus organizuojami nuolatos, keičiant patruliavimo vietas ir laiką, kad pažeidėjai negalėtų išvengti atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimus, o ypač už vairavimą išgėrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius