Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas vairuotojas Trakuose nuo atsakomybės tikėjosi išsisukti su 40 litų

Trakų policija apklausė jauną vairuotoją, kuris vairavo būdamas neblaivus, o vėliau policininkams pasiūlė 40 litų kyšį. Dar vienas vairuotojas kyšį policininkams nesėkmingai siūlė Varėnos rajone.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, šeštadienį, apie 23.25 val., Trakų r., Rūdiškėse, Paluknio g., T.P. (gim. 1990 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus Trakų r. kelių policijos poskyrio pareigūnams siūlė 40 litų kyšį.

Įtariamasis T.P. apklaustas. Jam nustatytas 1.25 prom. girtumas.

Taip pat šeštadienį, apie 10.50 val., Varėnos r., kelyje Antakalnis-Jieznas-Merkinė, O.Z. (gim. 1969 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą, Alytaus aps. VPK KPS Magistralinių kelių priežiūros būrio pareigūnams siūlė 400 litų kyšį.

Alytaus apskrities VPK praneša, kad O.Z. kyšį davė vengdamas atsakomybės už tai, kad automobilį Volvo vairavo neblaivus. Jam nustatytas 1,33 prom. girtumas.

Įtariamasis apklaustas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius