Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girto raseiniškio melagingi pranešimai ne kartą šokdino pareigūnus

Birželio 20-osios rytą Šiaulių apskrities policijos operatyvaus valdymo skyrių pasiekė grėsmingas pranešimas apie Raseinių rajone padėtą sprogmenį. Po tokios lakoniškos žinutės skambinusysis padėjo telefono ragelį, nenurodęs nei įvykio vietos, nei suteikęs kokios nors kitos informacijos. Pareigūnams asmuo  nebeatsiliepė.
Gegužės 22 d. rytinis policijos reidas Vilniuje
Asociatyvi nuotr. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai skubiai ėmė ieškoti apie sprogmenį pranešusio asmens. Netrukus pavyko nustatyti, kad tai – 57 metų Raseinių rajono gyventojas.

Jam nustatytas 2,37 promilių girtumas. Vyras atsidūrė ilgalaikio sulaikymo patalpose, mat, pasirodo, jo žinutė apie sprogmenį – melaginga. Tai – tik nuo alkoholio apspangusio vyro pajuokavimas.

Noras šitaip juokauti, gerokai išgėrus alkoholio, vyrui kyla jau ne pirmą kartą. Prieš metus visiškai girtas šis vyras kvietėsi policiją, nes jį namuose beisbolo lazdomis sumušę vaikai.

Atvykę policijos pareigūnai įsitikino, kad iškvietimas melagingas, nes smurto prieš vyrą naudota nebuvo, tik jis buvo tiek girtas, kad pareigūnams net nepavyko su juo susišnekėti.

Už melagingą specialiųjų tarnybų iškvietimą jam buvo pradėta administracinė teisena. Raseinių apylinkės teismas keistą jumorą pamėgusiam raseiniškiui skyrė 86 eurų baudą.

Šiemet, gegužės 29 dienos popietę, paskambinęs bendruoju pagalbos telefonu jis pranešė, kad pusbrolio sūnus nusiteikęs agresyviai ir grasina jį sumušti.

Nurodytu adresu atvykę policijos pareigūnai įsitikino, kad jų pagalbos čia niekam nereikia. Tad vyrui už melagingą specialiųjų tarnybų iškvietimą buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius