Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtų kelių gaidelių nuotykiai Telšių rajone: siautė visą savaitgalį

Paradoksas: kuo labiau Telšių kelių policininkai neriasi iš kailio, tramdydami girtus kelių gaidelius, tuo jų daugėja. Praėjusį savaitgalį Telšių rajone vėl siautė apsvaigę vairuotojai.
„Ford Focus“ avarijos vietoje
„Ford Focus“ avarijos vietoje / Telšių policijos nuotr.

Šeštadienį 20.46 val. Telšių rajone, kelio Telšiai–Žarėnai– Tverai–Laukuva 6-ajame kilometre, automobilis „Renault Laguna“ nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į pakelės medžius ir apsivertė.

Kaip nustatyta, automobilio nesuvaldęs avarijos kaltininkas buvo neblaivus. 32 metų Telšių rajono savivaldybės gyventojas A.U. į alkotesterį įpūtė 2,71 promilės. Tai sunkus girtumas.

Eismo įvykio metu sužalotas vairuotojas, kuriam diagnozuoti paviršiniai kūno nubrozdinimai. Jis išleistas gydytis į namus. Tuo tarpu „Renault Laguna“ keleiviams kelionė baigėsi kur kas prasčiau.

Regioninėje Telšių ligoninėje 29 metų Telšių rajono savivaldybės gyventojui E.E. diagnozuotas krūtinės sumušimas, o 23 metų telšiškei D.G. – galvos smegenų sukrėtimas, daugybiniai viso kūno nubrozdinimai. Nukentėjusioji paguldyta į Traumatologijos skyrių.

Nelaimės vietoje kažkas iškvietė  ugniagesius, tačiau jiems gelbėti nebuvo ko.  Iš automobilio žmonės išlipo dar prieš atvykstant  priešgaisrinės gelbėjimo pajėgoms. Tris nukentėjusiuosius greitoji medicinos pagalba  išvežė į ligoninę, o priešgaisrinė gelbėjimo  pagalba budėjo eismo įvykio vietoje, kol atvyko Kelių policijos pareigūnai. 

Automobilis atverstas ant ratų ir techninės pagalbos automobiliu išgabentas į saugojimo aikštelę.  Ugniagesiams teko nuvalyti  kelio dangą, kurią užteršė plastmasines ir metalinės automobilio detalės.

Apgadino mašiną ir pabėgo

Tą vakarą, kaip manoma, girtų vairuotojų Telšių rajone būta ir daugiau. Kitaip ko jie pabėgo iš avarijos vietų?

18.56 val. Luokės miestelyje automobilio „Renault Laguna“ vairuotojas, vairuodamas automobilį atbuline eiga, nepasirinko saugaus atstumo, atsitrenkė į stovėjimo aikštelėje stovėjusį automobilį „Toyota Corolla“, jį apgadino ir iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Žmonės nenukentėjo, eismo įvykio kaltininkas nustatinėjamas. 

Kur dingo „laimės kūdikis“?

Sekmadienio rytą 6.22 val. Telšių rajone, kelio Šiauliai–Palanga 72-ajame kilometre, automobilio „Ford Focus“ vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir kelis kartus vertėsi.

Iš eismo įvykio vietos vairuotojas pasišalino, sugadintas automobilis paliktas įvykio vietoje. „Ford Focus“ vairavęs ir per avariją gyvas ir sveikas likęs „laimės kūdikis“  nustatinėjamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius