Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtutėlis į Darbo biržą ėjęs lazdijiškis jį sustabdžiusiems policijos pareigūnams pasiūlė 50 litų kyšį

Girtutėlis į Darbo biržą pačiame Lazdijų miesto centre keliavęs lazdijiškis jį už viešosios tvarkos pažeidimą sustabdžiusiems Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato patruliams pasiūlė 50 litų kyšį. Vyras sulaikytas ir uždarytas išblaivinimui.
Darbo biržos lankytojas
Darbo biržos lankytojas / Vilmos Danauskienės nuotr.

Dėl bandymo papirkti policijos pareigūnus jam gresia baudžiamoji atsakomybė – Lazdijų rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Kabinėjasi čia dėl kokio š..do“, – įvykio vietoje žurnalistų paklaustas, už ką jį sulaikė pareigūnai, vos versdamas liežuvį šaukė sulaikytasis kyšio davėjas.

Kaip sakė Lazdijų rajono policijos komisariato viršininkas Valdas Vabuolas, apie 16 valandą patruliuodami Lazdijų mieste, policijos pareigūnai Kauno gatvėje, netoli Darbo biržos pastato, pastebėjo šaligatviu svyrinėjantį vyriškį.
Įtarus viešosios tvarkos pažeidimą, vyras buvo sustabdytas blaivumo patikrinimui.

Alkotesteris parodė sunkų girtumo laipsnį. Vyras pareigūnams aiškino einąs į Darbo biržą „atsižymėti“, prašė nerašyti Administracinės teisės pažeidimų protokolo ir už tai kaip atlygį padavė 50 litų banknotą.

Pareigūnams perspėjus, jog už bandymą papirkti policininkus vyrui gresia baudžiamoji atsakomybė, vyriškis ragino „būti žmogiškais“. 

Tai – jau antras viešosios tvarkos pažeidėjas, šią savaitę Lazdijų mieste bandęs papirkti policijos pareigūnus. Pirmasis, girtas ir su buteliu pilstuko rankose, pareigūnus bandė suvilioti 200 litų kyšiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius