Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Globėjų žmogžudyste Kuršėnuose įtariamas nepilnametis suimtas trims mėnesiams

Šiaulių apylinkės teismas trims mėnesiams leido suimti nepilnametį kuršėniškį, kuris įtariamas nužudęs jį maitinusius ir globojusius kaimynus.
Įvykio vieta Kuršėnuose
Įvykio vieta Kuršėnuose / Etaplius.lt nuotr.

Sunkaus nusikaltimo padarymu įtariamas nužudytųjų buto bendrasavininkas 17-metis R.D. Jis pirmadienio rytą buvo sulaikytas Kuršėnų miesto pakraštyje. Antradienį Šiaulių apylinkės teismas patenkino prokurorų prašymą ir nepilnametį leido suimti maksimaliam laikotarpiui – trims mėnesiams.

Tą pačią dieną policija sulaikė ir 20-metį Kuršėnų miesto gyventoją D.K. Šioje byloje jam pareikšti įtarimai dėl nepranešimo apie nusikaltimą. Jis paleistas po to, kai pasirašė rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

Nužudymu įtariamas R.D. policijai žinomas, praėjusiais ir šiais metais penkis kartus baustas už girto pasirodymą viešoje vietoje, jam pareikšti įtarimai ikiteisminiame tyrime dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šiaulių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo. Jo eigą kontroliuoja Šiaulių apygardos prokuratūra.

Etaplius.lt primena, kad sekmadienį Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šiaulių rajono policijos komisariate gautas pranešimas, kad dviem savininkams priklausančio buto, Šiaulių rajone, Kuršėnuose, viename iš kambarių, ant grindų, rasti moters ir vyro lavonai.

Atvykus policijos pareigūnams nustatyta, kad bute, ant grindų, rasti 67-erių R.D., lavonas, ir jos 29-erių metų sūnaus R.D. lavonas su pjautinėmis ir durtinėmis žaizdomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius