Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Graudi melo istorija baltarusės neišgelbėjo – kontrabandininkė tik apsijuokė

Trečiadienio vakarą muitinės pareigūnams įkliuvo jauna baltarusė, kuri savo „Peugeot“ automobilyje, specialiai įrengtose slėptuvėse, gabeno beveik 8 dėžes cigarečių. Įvykio vietoje sukurpta graudi gyvenimo istorija jai nepagelbėjo – iškviesti muitinės kriminalistai, kurie pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kontrabandos gabenimo.
Automobilis, kuriuo buvo vežamos kontrabandinės cigaretės
Automobilis, kuriuo buvo vežamos kontrabandinės cigaretės / LRM nuotr.

24 metų Baltarusijos pilietė A.S. balandžio 22 d. pavakarę į Lietuvą atvyko per Raigardo kelio postą. Čia muitinės pareigūnai ją detaliai patikrino, nes turėjo išankstinės informacijos apie, įtariama, gabenamą kontrabandą.

Mėginti užsidirbti iš kontrabandos moterį esą privertė gyvenimo aplinkybės – dėl patirto vyro smurto ji turėjo palikti namus ir kažkaip prasimanyti pinigų. Istorija subliūško, kai minėtas „smurtautojas“ atvyko į postą gelbėti moters. 

Netrukus lengvajame automobilyje aptikta specialiai paruošta slėptuvė. Įrengtame dvigubame dugne moteris buvo sutalpinusi 3865 pakelius „NZ Gold Super Slims“ bei „Winston“ cigarečių, kurių vertė daugiau kaip 10 tūkst. eurų.

Aptikus slėptuvę moteris neneigė slapta vežusi cigaretes, tačiau pasiteisino, jog pamėginti užsidirbti iš kontrabandos ją privertė gyvenimo aplinkybės – esą dėl patirto vyro smurto ji turėjo palikti namus ir kažkaip prasimanyti pinigų.

Ši muitininkų ir taip neįtikinusi istorija greit subliūško, kai netrukus minėtas vyras atvyko į postą moteriai pagelbėti. 

Cigaretės ir automobilis sulaikyti. Muitinės kriminalinės tarnybos Kauno skyriuje pradėtam tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai, pasakojama Vilniaus teritorinės muitinės vyriausiosios inspektorės ryšiams su visuomene Gintarės Saukevičiūtės ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius