Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 01 /13:30

Gruzdžiuose liepsnojo apleistas technikumo pastatas – ar tas pats nutiks ir dvaro kompleksui?

Šiaulių rajono ugniagesiai ankstų šeštadienio rytą skubėjo į Gruzdžių miestelį. Gauta žinia apie ugnies siaubiamą apleistą pastatą. Liepsnos suvaldytos, tačiau ugniagesiai dirba ir budės iki pavakarių – ugnis gali vėl įsiplieksti.

Gruzdiškius vos prašvitus ant kojų sukėlė buvusio technikumo pastatą apėmusios liepsnos. Statinys jau seniai nebenaudojamas, tačiau šeštadienio rytą aplink jį zujo ugniagesiai ir smalsuoliai.

Pareigūnai pasakoja, kad  atvykę rado atvira liepsna degantį pastato stogą. Nuo ko įsiplieskė gaisras, dar nežinia. Žmonės nuo liepsnų nenukentėjo.

Didžiausia tikimybė, kad gaisras sukeltas tyčia. Anksčiau pastate jau buvo įsiplieskę liepsnos, tačiau jos taip neišplito.

Vietiniai gyventojai teigia, kad pastate nuolat lankosi išgerti mėgstančios jaunimo kompanijos. Tikėtina, kad būtent jie ir sukėlė didžiulį gaisrą.

Gruzdžiuose taip pat yra apleistų seno dvaro pastatų. Gyventojai baiminasi, kad pasilinksminimo vietos netekę padegėjai persikraustys į dvarą – jo laukia toks pat likimas kaip ir šio sudeginto nebenaudojamo pastato.

15min.lt skaitytojos Orintos Krištopaitytės nuotr./Gruzdžiuose liepsnojo apleistas technikumo pastatas
15min.lt skaitytojos Orintos Krištopaitytės nuotr./Gruzdžiuose liepsnojo apleistas technikumo pastatas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius