Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Honda“ vairuotojo akibrokštas Panevėžyje: į namo tvorą įskriejo po policijos komisariato langais

Šeštadienio naktį Panevėžyje, K.Binkio ir Tulpių gatvių sankryžoje namo tvorą taranavo „Honda“ vairuotojas. Policijos pareigūnai įvykio vietoje sulaikė aplink automobilį besisukiojusį vaikiną, tačiau jis kategoriškai neigė sukėlęs avariją.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Pirminiais duomenimis, „Honda“ vairuotojas automobilio nesuvaldė tuomet, kai dideliu greičiu bandė pasukti iš K.Binkio gatvės į Tulpių gatvę. Tačiau vaikinui manevro sėkmingai atlikti nepavyko.

Dėl nepasirinkto saugaus greičio automobilis išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į kitoje gatvės pusėje esančio namo tvorą. Po įvykio iš „Honda“ išlipęs vaikinas ėmė prašyti pro šalį važiavusių vairuotojų pagalbos, tačiau padėti iš pažiūros apsvaigusiam asmeniui niekas net neketino.

VIDEO: Panevėžyje „Honda“ įlėkė į namo tvorą

Avarija įvyko prie pat Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastato. Apie įvykį pranešęs gyventojas, į kurio tvorą įsirėžė „Honda“, nurodė, kad prie sudaužyto automobilio šlitinėja galimai neblaivus asmuo.

Į įvykio vietą atvyko ne tik policijos patruliai, bet ir vienos televizijos laidos operatorius. Būtent viešumu ir ėmė piktintis „Honda“ automobilį galimai vairavęs vaikinas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

1990-aisiais metais gimęs panevėžietis nereagavo į pareigūnų perspėjimus apsiraminti, todėl buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Tiesa, vaikinas kategoriškai neigė sudaužęs seną „Honda Prelude“ automobilį.

Kadangi policijos pareigūnams teks aiškintis avarijos aplinkybes ir nustatyti, kas vairavo automobilį, tyrimo metu transporto priemonė bus priverstinai saugoma uždaroje aikštelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius