Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į avariją Trakų kelyje su „Audi“ pateko motina ir dukra, gyva likusi vairuotoja – komos būklės (nuotraukos)

Pavakarę naujienų portalo šaltiniai pranešė papildomos informacijos apie rytinės eismo nelaimės aplinkybes ir padarinius. Pasirodo, į „Maximos“ sunkvežimį galu įsirėžusiame automobilyje važiavo dukra su mama. Moteris žuvo, o „Audi“ vairavusią jos dukrą medikai bando gelbėti atlikę sudėtingą operaciją.
Įvykio vietoje
Į kraupią avariją dukra su motina šeštadienio rytą pateko važiuodamos apsipirkti į Gariūnus. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šeštadienis – nesėkminga diena kelioms dukroms, su mamomis išsiruošusioms į keliones nuosavu transportu.

Popietę sostinės Savanorių prospekte šeimos narės nukentėjo, kai jaunos moters vairuojamas „Alfa Romeo“ automobilis blokavo kelią taksi automobiliui.

Pasirodo, kelyje Trakai–Vilnius į „Maximos“ sunkvežimį galu ryte įsirėžusiame automobilyje „Audi 80“ važiavo taip pat dukra su mama. Kaip jau skelbta, šešiasdešimtmetė motina žuvo, o jos 31 metų dukra išvežta į ligoninę.

„Šiuo metu Lina yra komos būklės. Vidaus organai nepažeisti, tačiau ji patyrė galvos traumą, teko daryti operaciją... Apie 20 valandą medikai žada daugiau žinių, laukiam...“, – pranešė šeimai artimas asmuo. Jis dar pridūrė: „Visi esame sukrėsti...“

Trakų miesto gyventojos Lina su motina Ona ankstų šeštadienio rytą važiavo į Vilnių, jos planavo apsipirkti Gariūnų turgavietėje.

Šeimos nelaimė jų tykojo maždaug pusiaukelėje.

Teigiama, jog Lina vairuotojos pažymėjimą turi apie 7 metus, maždaug toks yra ir realus jos stažas. Tačiau prie vairo jauna moteris sėsdavo ne kasdien.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius