Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į bėdą kelyje patekusį kaunietį suglumino policininkų pagalba: „Atsiprašau, kad tiek sugaišinau“

Po praėjusio ypač vasariško savaitgalio – gražūs žodžiai pareigūnams. Kauniečio ‎padėka policijai pareigūnams pasirodė labai nuoširdi, todėl Policijos departamentas apie tai paskelbė savo „Facebook“ puslapyje.
„Audi S6“ po avarijos
Asociatyvinė iliustracija: visi vairuotojo ir jį gelbėjusių pareigūnų rūpesčiai buvo dėl prakirsto rato. / Tomo Markelevičiaus nuotr.

„Norėčiau padėkoti Kauno patrulių rinktinės pareigūnams Tomui Dapkevičiui ir Irmantei Bajoraitei, kad neliko abejingi ir padėjo man grįžti namo vidurnaktį ištikus nelaimei. Taip pat atsiprašyti, kad sugaišau jų brangų darbo laiką. Malonu, kad Kaune yra tokių šaunių, gerų pareigūnų. Nuoširdžiai dėkoju Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnams už tai, kad jie dirba atsakingai ir profesionaliai“, – rašė kaunietis.

Jis papasakojo visą savo naktinių nuotykių istoriją.

„Rugpjūčio 8 dieną apie 00.30 val. Vilkaviškyje kildamas į kalną užvažiavau ant betoninio šaligatvio ir prakirtau padangą. Telefonas buvo išsikrovęs ir negalėjau niekam prisiskambinti. Neturėjau domkrato, todėl negalėjau pasikeisti padangos. Sustojo pareigūnai ir pasisiūlė padėti. Padangos keitimas užtruko ilgai, nes automobilį reikėjo kelti nuokalnėje (kitur nebuvo kieto pagrindo).

Be to, atsarginis ratas netiko, tai pareigūnai pavežė iki namų.

Galiausiai, automobilio raktus palikau tarnybiniame automobilyje ant galinės sėdynės ir atsarginių neturėjau. Tada vėl susisiekiau su pareigūnais, kurie mane vežė namo, ir sutartoj vietoj apie 3.30 val. nakties grąžino man raktelius. Už tai jiems ir dėkoju.“

Beje, netrukus paaiškėjo, kad šių padėkos žodžių už pagalbą sulaukusi I.Bajoraitė yra Lietuvos policijos mokyklos absolventė. Šiai jaunai pareigūnei diplomas buvo įteiktas vos prieš kelias savaites. Kolegos iš Policijos departamento sveikina Irmantę bei linki ir toliau atsakingai vykdyti savo pareigas – tarnauti žmonėms.

LPM nuotr./Irmantė Bajoraitė
LPM nuotr./Irmantė Bajoraitė mokymų įkarštyje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius