Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Didžiąją Britaniją emigravęs lietuvis nužudė moterį

Didžiojoje Britanijoje, Kenterberi mieste, gyvenantis lietuvis Tomas Uptas, kuris, kaip įtariama, nužudė moterį, buvo pašautas policijos snaiperio. Po incidento pareigūnai apieškojo vyro namus ir ten rado nužudytos moters kūną.

Didžioji Britanija vis dar šurmuliuoja dėl įvykių, į kuriuos įsivėlęs lietuvis T.Uptas. Vietos žiniasklaida tęsia pasakojimus šia tema, narplioja įvairius aspektus. 

Praėjusią naktį 32 metų vyras, dirbantis vaisių pakuotoju, ligoninėje buvo saugomas ginkluotų pareigūnų. Jį ruošiasi apklausti detektyvai. Jie įtaria, kad T.Uptas nužudė 46 metų Loretą Raupienę, šeštadienį rašo „Daily Express“ interneto svetainė.

Apie susišaudymą parduotuvėje, per kurį buvo sulaikytas T.Uptas, vienas nenorėjęs prisistatyti liudininkas pasakojo taip: „Staiga pasirodė policininkai. Pasigirdo šūksniai „visi ant žemės!“ Tada pasigirdo šūvis“.

Lietuvis su viena šautine žaizda rankoje buvo nuvežtas į ligoninę. O jo namus apieškoję pareigūnai rado nužudytos moters kūną.

L.Raupienė turėjo 20 metų dukterį. Moteris kartu su T.Uptu apsigyveno po to, kai po 25 bendro gyvenimo metų išsiskyrė su vyru Virgilijumi.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius