-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į dingusios 17-metės paiešką įsitraukęs vilnietis klausia vairuotojų: ką įrašė registratoriai?

Į 15min redakciją kreipėsi vilnietis Povilas, kuris susirūpinęs nepilnametės dingimu Vilniuje. Prašoma visų, kas automobiliuose naudoja vaizdo registravimo įrangą, patikrinti praėjusį šeštadienį sostinės Fabijoniškių rajono gatvėse užfiksuotą filmuotą medžiagą.
Vilniaus Fabijoniškių rajone – dingusios gimnazistės paieškų ženklai
Vilniaus Fabijoniškių rajone – dingusios gimnazistės paieškų ženklai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jau nuo sekmadienio Vilniaus policijos pajėgos ir artimieji ieško dingusios 17-metės merginos. Tėvai su dingusia mergaite paskutinį kartą susisiekė šeštadienį, apie pusę pirmos. Kažkada tuo metu septyniolikmetė tiesiog išėjo iš namų. Paskutinė žinoma moksleivės buvimo vieta Vilniuje esanti S.Stanevičiaus gatvė. Kol kas paieškos jokių apčiuopiamų rezultatų nedavė.

Nors dauguma paieškos priemonių yra išnaudotos ir tebenaudojamos, tačiau šiuo metu aktualiausias klausimas yra mergaitės išvykimo iš namų aplinkybės.

Prašome visų, kurie automobiliuose naudoja vaizdo įrašymo įrangą (tiek taksi ar spec. tarnybų automobiliai, tiek kiti) ir kurie buvo prie S.Stanevičiaus g. prie 96 ar 96A namo, „Impuls“ sporto klubo (Fabijoniškių g. 97a, Vilnius), „Norfos“ (Ateities g. 48, Vilnius), „Mandarino“ (Ateities g. 91, Vilnius), ar tiesiog važiavo Fabijoniškių, Ateities ar S.Stanevičiaus gatvėmis patikrinti vaizdo registratorių įrašus, fiksuotus šeštadienį nuo 13 val. iki 16 val. (ypač nuo 13:30 iki 14:30 val.).

Galbūt įrašuose bus užfiksuota dingusi mergaitė?

Galbūt įrašuose bus užfiksuota dingusi mergaitė?

Primename, jog ieškoma moksleivė yra apie 162 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, ilgų tamsių plaukų, akys mėlynos.

Buvo apsirengusi juoda sportine striuke, mėlynais džinsais, mėlynais sportbačiais su rožiniais intarpais, galėjo su savimi turėti šviesiai pilką odinį rankinuką.

Turinčius bet kokios informacijos apie moksleivės buvimo vietą ar bet kokios paieškoms reikšmingos informacijos, prašome nedelsiant pranešti Vilniaus apskrities Policijos komisariato, Operatyvaus valdymo skyriui tel. nr. (8 5) 2716007, 271 6008 arba pranešti Bendrojo pagalbos centro tel. nr. 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius