Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į griovį Kauno rajone nuvažiavęs „Nissan“ vairuotojas pyktį liejo ant pareigūnų

Šeštadienio vakarą Kauno rajono kelyje Marijampolė–Kaunas, ties Garliava, užfiksuotas techninis eismo įvykis – „Nissan“ nuvažiavo nuo kelio. Tačiau daugiau problemų nei pati avarija policijos pareigūnams sukėlė į šio automobilio vairuotojas. Vyras plūdo policininkus, trankė jų automobilį, o nuvykęs į komisariatą netgi spyrė vienai pareigūnei į koją.
Trims mėnesiams suimtas močiutę apiplėšęs kuršėniškis
Suimtasis/ Asociatyvi nuotr. / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Birželio 18 d. apie 17.45 val. Kauno rajone, kelyje Marijampolė–Kaunas, ties Garliava, automobilis „Nissan Almera“ nuvažiavo nuo kelio (techninis eismo įvykis), - informuoja Policijos departamentas.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, automobilį vairavęs 36-rių metų vairuotojas elgėsi agresyviai, todėl buvo pasodintas į tarnybinį automobilį.

Po kurio laiko vyras rankomis pradėjo daužyti tarnybinio automobilio durelių stiklą, pareigūnus išplūdo necenzūriniais žodžiais, grasino ir demonstravo jėgą prieš 26-rių metų Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės vyriausiąjį patrulį L.S.

Atvesdinus į Kauno apskrities VPK, jis spyrė 27-rių metų Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės vyriausiajai patrulei M.T. į koją.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius