Irmos Jurgelevičiūtės byla perduota Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui

Vagystėmis įtariamos dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės byla nebebus tiriama Lietuvos kriminalinės policijos biure (LKPB). Taip nusprendė Generalinė prokuratūra, patenkinusi dainininkės advokato Vytauto Sirvydžio skundą: iš sunkius nusikaltimus tiriančio LKPB ikiteisminis tyrimas perduodamas į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, praneša delfi.lt.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Nuo pat tyrimo pradžios man buvo neaišku, kodėl šią bylą tiria LKPB, kuris turėtų aiškintis sunkius nusikaltimus, todėl kreipiausi į Generalinę prokuratūrą“, – delfi.lt sakė advokatas V.Sirvydis.

Prašydamas perduoti bylą Vilniaus policijai, jis teigė rėmęsis generalinio prokuroro rekomendacijomis dėl ikiteisminio tyrimo pradėjimo ir atlikimo.

V.Sirvydis stebėjosi, kad ikiteisminis tyrimas dėl vagysčių yra atliekamas LKPB, kuriam vadovauja komisaras Algirdas Matonis, o Policijos departamento Komunikacijos skyriaus viršininko pavaduotojas – jo bendrapavardis Ramūnas Matonis, dalyvavęs televizijos projekte „Šok su manimi“.

Ikiteisminį tyrimą toliau kontroliuos Vilniaus miesto apylinkės prokuratūra. Dainininkės pozicija nesikeičia: ji neigia mestus įtarimus dėl vagysčių, moteriai skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti be pareigūnų žinios.

I.Jurgelevičiūtė yra įtariama ne kartą iš TV3 laidos dalyvių vogusi pinigus, kvepalus ir kosmetikos priemones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius