Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į kaunietės butą įsiveržęs draugas įrėmė į galvą revolverį ir grasino nužudyti

Sekmadienį popiet Kauno policijos pareigūnai sulaikė įkaušusį vyrą, kuris įsiveržė į draugės namus, įrėmė revolverį jai į galvą ir grasino nužudyti.
Asociatyvi iliustracija
Asociatyvi iliustracija / Po White nuotr.

Kaip 15min informuoja policija, incidentas įvyko sekmadienį, 13 val. 10 min., Kaune, Ašigalio gatvėje esančiame daugiabutyje. Kaunietė nenujautė nieko bloga, kai į jos duris pasibeldė buvęs draugas, todėl atidariusi jas nesitikėjo, kad pažįstamas vyras veršis į butą.

Patekęs į vidų jis anaiptol nenurimo, o pradėjo smurtauti prieš šeimininkę ir įrėmęs pistoletą jai į galvą grasino nužudyti. Kad patvirtintų savo ketinimus, įsibrovėlis šovė į sieną ir darkart sudavė moteriai per veidą.

Nukentėjusioji į medikus nesikreipė, tačiau policija buvo iškart informuota, todėl pareigūnai netruko sulaikyti įtariamą užpuoliką.

Įvykio vietoje taip pat rastas ir paimtas nelegaliai laikomas užpuoliko revolveris „Kora BRNO“, kuriame buvo dvi tūtelės ir šeši šoviniai.

Užpuolikui nustatytas 1,34 prom. girtumas, jis uždarytas į areštinę, o policija pradėjo tyrimus dėl grasinimų nužudyti ir neteisėtai laikomo ginklo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius