Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į medį rėžėsi vos mėnesį teises turintis panevėžietis, vairavęs policijai gerai žinomą BMW 540

Ketvirtadienio popietę Panevėžio rajone, greta Molainių kaimo esančiame žvyrkelyje galingo BMW automobilio nesuvaldė aštuoniolikmetis. Vaikinas rėžėsi į pakelėje augusį beržą.

BMW 540, po kurio variklio gaubtu slypi 4,4 litro darbo tūrio, 210 kilovatų galingumo variklis, jaunas vairuotojas nesuvaldė tiesioje kelio atkarpoje.

Pagal ant žvyro likusias vėžes buvo matyti, kad automobilis po kelią ėmė mėtytis ir nuo krašto iki krašto slydo tol, kol nulėkė į griovį.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Griovyje BMW 540 sustabdė vienas iš kelių augusių beržų. Per avariją vairuotojas nenukentėjo.

Vos prieš mėnesį vairuotojo pažymėjimą gavęs aštuoniolikmetis neketino apie avariją informuoti policijos. Jis paskambino tiesiai techninei pagalbai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Tačiau pasprukti iš įvykio vietos vairuotojas nespėjo. Apie nuo kelio nuvažiavusį ir į medį sudužusį automobilį telefonu 112 pranešė gyventojai. Į įvykio vietą skubiai išsiųstas kelių policijos ekipažas.

Avarijos vietoje pareigūnams vairuotoju prisistatė aštuoniolikmetis. Iš jo paimtas vairuotojo pažymėjimas. Jaunuoliui gresia bauda arba teisių atėmimas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Paaiškėjo, kad šis BMW 540 Panevėžio policijai jau yra gerai žinomas. Tiesa, šį kartą transporto priemonę vairavo vienas iš brolių, kuris turi vairuotojo pažymėjimą.

Iki tol du kartus policijos pareigūnams teko stabdyti tą patį BMW, vairuojamą kito, teisių net neturinčio jaunuolio.

Jaunesnysis brolis vieną kartą sukėlė avariją prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ aikštelėje bei spruko prakirstomis padangomis iš įvykio vietos. Jaunuolis tada metė mašiną pirmame pasitaikiusiame kieme Molainių gyvenvietėje.

Kitą kartą tą patį vairuotoją policijos pareigūnai stabdė šūviais. Tuomet net ir peršautomis padangomis jaunuolis sugebėjo bėgti nuo ekipažo, bet buvo sučiuptas, kai įsuko į nuošaliau esančio privataus namo kiemą, pabėgo iš ten pėsčiomis, bet vėliau sugalvojo grįžti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius