Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į susitikimą su Klaipėdos meru dėl „žalos atlyginimo“ pensininkas atvyko turėdamas pistoletą

Uostamiesčio merijos darbuotojus išgąsdino ginkluotas vyras. Pirmadienį į susitikimą su Klaipėdos meru Vytautu Grubliausku atėjęs garbaus amžiaus vyras atsinešė ir ginklą. Tiesa, jokios grėsmės jis nekėlė ir žalos nepadarė, tik elgėsi neapdairiai.
Pistoletas
Asociatyvinė nuotrauka. Pistoletas

Pirmadienį, per mero priėmimo valandas, atvyko iš anksto užsirašęs vyriškis. Susitikti su Klaipėdos meru V.Grubliausku jis norėjo dėl „Žalos atlyginimo“.

Per pokalbį, kuris nevyko sklandžiai, merui pavyko sužinoti, jog vyriškis siekia žalos atlyginimo iš policijos, kuri neva sudaužė jo automobilį.

Iš mero kabineto išėjęs vyras atsisėdo priėmimo patalpoje. Atsisėdęs vyras ėmė traukti daiktus ir dėliotis. Sekretorė, pamačiusi, kad vyriškis išsitraukė ir į pistoletą panašų daiktą, pagalbos kreipėsi į kolegas. Šie apie vyriškį, galimai ginkluotą, informavo policijos pareigūnus.

„Nebuvo jokio grasinimo, tiesiog pamačius vyrą su daiktu, panašiu į ginklą, buvo informuotos tarnybos“, – teigė merijos atstovas 15min.

Daugiau nei prieš metus į Klaipėdos savivaldybę taip pat vyko tarnybos, tada darbuotojus gąsdino neadekvačiai besielgiantis vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius