Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ignalinos pareigūnai nestojusį „VW Golf“ persekiojo, kol šis užgeso

Ignalinos policijos pareigūnams pirmadienį teko persekioti nestojusį automobilį „Volkswagen Golf“. Gaudynės tęsėsi ir automobiliui užgesus – „Volkswagen Golf“ keleivė toliau bandė sprukti bėgdama.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr.

Kaip informuoja Utenos apskrities VPK, pirmadienį apie 20.10 val. Ignalinos r., Vidiškių kaime, policijai nestojo stabdomas automobilis „VW Golf“.

Persekiojant tarnybiniu automobiliu su įjungtu garsiniu signalu bei švyturėliu ir per garsiakalbį pareikalavus sustoti, automobilio vairuotojas ir toliau važiavo didindamas greitį. Pareigūnas po perspėjimo žodžiu iš tarnybinio ginklo iššovė keturis šūvius į orą, tačiau automobilio vairuotojas nevykdė reikalavimo sustoti.

Ties Dūdų kaimu, sukdamas į šalutinį kelią, „VW Golf“ užgeso.

Nustatyta, kad minėtą automobilį vairavo neblaivus A.K., gyvenantis Vidiškių kaime, Rimšėnų g. Jam nustatytas 2,34 prom. girtumas.

„VW Golf“ vairuotojas pristatytas į policijos komisariatą išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Iš minėto automobilio buvo išlaipinta Vidiškių kaimo gyventoja J.M. Ji, vengdama sulaikymo, išlipo iš tarnybinio automobilio ir ėmė bėgti, nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų sustoti, o pasivijus aktyviais veiksmais priešinosi. J M. surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius