-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Įkandin padegto kunigo – rūgštimi apipilta Kauno gražuolė

Pastaruoju metu į viešumą patenka vienas už kitą absurdiškesni užpuolimai. Vos prieš keletą dienų Jonavos bažnyčioje užpultas ir padegtas kunigas. O Kaune piktadarys chemine rūgštimi nudegino 29 metų merginą, kuri dėl savo išskirtinio grožio turėjo daug stipriosios lyties gerbėjų. Viena versijų – žiaurų planą sumanė pavydi moteris.
Asociatyvinė nuotrauka: mergina ginasi
Asociatyvinė nuotrauka: mergina ginasi / 123RF nuotr.

Apie kunigo užpuolimą ir padegimą skaitykite čia.

Vadybininke privačioje bendrovėje dirbanti Eglė V. nukentėjo ketvirtadienio vakarą, eidama namo iš sporto klubo.

Pastačiusi mašiną prie daugiabučio Šiaurės prospekte, ji įžengė į laiptinę, kai prišoko nepažįstamas 16–18 metų jaunuolis. Plačiau apie tai rašo šeštadienio „Lietuvos rytas“.

Užpuolikas smogė kumščiu Eglei į veidą ir spyrė į pilvą. Paskui iš buteliuko šliūkštelėjo aukai ant galvos, drabužių kažkokio skysčio ir pabėgo. Per egzekuciją užpuolikas neištarė nė žodžio, tačiau visą laiką šypsojosi.

Degino ir odą, ir rūbus

Klykdama iš skausmo ir plėšdamasi drabužius mergina užlėkė į savo butą septintajame aukšte. Veidą, krūtinę, rankas ir kojas beregint nusėjo žaizdos. Rūgštis degino odą ir plaukus, jie krito ant grindų kuokštais. Nuo stiprios koncentracijos rūgšties sutrūkinėjo ir palaidinė, kurią vilkėjo kaunietė.

Į Kauno klinikų plastinės chirurgijos ir nudegimų skyrių paguldytai Eglei V. reikės atlikti ne vieną operaciją. Chirurgai nesiryžta prognozuoti, ar jiems pavyks išgelbėti pacientės grožį.

Jos veidas – siaubingai ištinęs, todėl išsamią apžiūrą bus galima atlikti tik po 4–5 dienų. Vakar mergina apie įvykį papasakojo nedaug. Dėl sunkaus sužalojimo jai buvo sunku kalbėti.

Turėjo daug gerbėjų

Nukentėjusios kaunietės motina „Lietuvos rytui” sakė, kad priešų duktė neturėjo. Artimieji negirdėjo, kad jai kas nors būtų grasinęs. Aukšta, tamsių garbanotų plaukų, linksmo būdo mergina traukė daugelio vyrų dėmesį, turėjo nemažai gerbėjų.

Per užpuolimą iš kaunietės nieko nebuvo atimta, todėl realiausia – keršto versija.Tyrėjai įtaria, kad užpuolimą galėjo surengti pavydo apimta moteris, pykstanti, kad mylimas vyras rėžia sparną apie Eglę V. Neatmetama ir tai, kad Eglei V. keršijo atstumtas gerbėjas.

Vietos gyventojai atkreipė dėmesį, kad pilkšvų plaukų, smulkaus sudėjimo jaunuolis daugiabučio kieme prie laiptinės merginos laukė 3 valandas, traukdamas vieną cigaretę po kitos. Tyrėjų duomenimis, netoliese galėjo lūkuriuoti ir jo bendrininkas. Kuo mergina buvo nudeginta, paaiškės atlikus cheminius tyrimus.

Manoma, kad druskos rūgštis buvo sumaišyta su kitomis cheminėmis medžiagomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius