-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Įkliuvo sandėliukų „revizoriai“

Panevėžyje iš sandėliukų dažniausiai vagiama naktį. Mėgstamas grobis – dviračiai. Jie parduodami atsitiktiniams asmenims, o šie, pirkdami vogtą daiktą, taip pat nusikalsta ir, išaiškėjus pirkimo faktui, daiktą praranda, o sumokėtų pinigų neatgauna.
Temos: 1 Panevėžys

Nuo praėjusių metų rugsėjo iki šiandien Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio miesto policijos komisariate dėl vagysčių iš sandėliukų pradėti 33 ikiteisminiai tyrimai, teigiama išplatintame pranešime.

Gruodžio pabaigoje į pareigūnų rankas pakliuvo du gerai policijai pažįstami panevėžiečiai – D.Š., gimęs 1972 m., ir G.K., gimęs 1968 m.

Gruodžio 25-osios naktį įtartiną triukšmą namo rūsyje Panevėžyje, Kniaudiškių gatvėje, išgirdęs gyventojas paskambino policijai. Atvykę pareigūnai sulaikė neturintį nuolatinės gyvenamosios vietos įtariamąjį G.K., gimusį 1968 m. Rastas ir iš sandėliuko pavogtas dviratis. Septynis kartus anksčiau teistą vyrą teismas leido suimti, o šių metų sausio 14 dieną kardomąją priemonę – suėmimą – pratęsė. Vyras turėjo ir dar vieną dviratį, kuris, įtariama, galėjo būti vogtas iš sandėliuko spalį ar lapkritį.

Gruodžio 30 dieną sandėliuko Panevėžyje, Molainių gatvėje, savininkė rado iškeltas duris ir pasigedo dviračio. Nuostolis – 700 Lt.

Moters dviratis jau buvo pas D.Š., gimusį 1972 m. ir anksčiau keturis kartus teistą už vagystes, o praietų metų gegužę lygtinai paleistą iš įkalinimo įstaigos. Pareigūnai pas šį įtariamąjį rado ir daugiau, įtariama, vogtų daiktų: laikrodį „Casio“, kalnų dviračio bagažinę, sulčiaspaudę, siaurapjūklį, stakles plytelėms pjaustyti (žr. nuotraukas).

Pareigūnai mano, kad tiriant minėtas vagystes paaiškės ir daugiau šių įtariamųjų padarytų nusikaltimų, ir primena, jog sausio 19 dieną 20.30 val. ATV laidoje „Tulpių 60“ bus parodyti rasti, įtariama, vogti daiktai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius