Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgojo savaitgalio žiaurumai: žmogžudystė, skausmingi dūriai bei smūgiai, koma dėl alkoholio

Policijos suvestinė, atspindinti ilgojo šventinio savaitgalio pradžią, kupina žiaurių įvykių. Kelmės rajone užmuštas namo šeimininkas, aptalžytas negyvėlis rastas ir Babrų kaime (Lazdijų r.). Žmonės buvo sužaloti Panevėžyje ir Vilniuje, sostinėje vienas vyriškis nusigėrė iki komos.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.

Šeštadienį Policijos departamentas pranešė apie nužudymą, išvakarėse užfiksuotą Kelmės rajone. 8 val. 30 min. Pašiaušės kaime, savo namuose, rastas E.U. (gimusio 1954 m.) lavonas su kirstinėmis žaizdomis galvoje. Įtariamasis S.D. (gimęs 1955 m.) uždarytas į areštinę.

Kovo 11 d. vakarą, 20 val. 05 min., Lazdijų rajono Babrų kaime, irgi savo namuose, rastas negyvas G.S. (gimęs 1964 m.) su kraujosrūva ant smakro bei įbrėžimais ant veido ir pilvo. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Taip pat pranešama apie keletą sveikatos sutrikdymo atvejų.

Šeštadienį į vieną Vilniaus ligoninių pristatytas ir dėl nosies sumušimo gydomas ambulatoriškai D.V. (gimęs 2007 m.), kurio motina paaiškino, kad tą pačią dieną apie 00 val. 25 min. Vilniuje, Gerosios Vilties gatvėje, namuose, vaiką sumušė tėvas. Įtariamasis neblaivus V.R. (gimęs 1975 m.) apklaustas.

Kovo 11 dieną sostinėje į ligoninę pristatytas ir dėl durtinės žaizdos nugaroje paguldytas M.B. (gimęs 1977 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 21 val. Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, jį peiliu sužalojo iš matymo pažįstamas asmuo.

Tuo tarpu Panevėžyje dar kovo 10 d. apie 7 val. A.Jakšto gatvėje keturi vyriškiai nenustatytu aštriu daiktu sužalojo neblaivų (1,99 promilės alkoholio) R.A. (gimusį 1974 m.), kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę.

Penktadienio vakarą, apie 19 val., į ligoninę iš Pelesos gatvės Vilniuje pristatytas komos būsenos ir dėl apsinuodijimo alkoholiu paguldytas nenustatytos tapatybės apie 65 metų amžiaus vyriškis. Šis įvykis taip pat tiriamas, šeštadienį informuoja Policijos departamentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius