Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Anglijos grįžę lietuviai Šiauliuose partrenkė per perėją ėjusius mamą ir vaiką

Serbentų gatvėje Šiauliuose, perėjoje į Pabalių turgų, automobilis nepraleido pėsčiųjų perėja ėjusios mamos su vaiku. Avarijos liudininkai pasakojo, kad moteris, po smūgio apsivertė ore ir nukrito ant asfalto už dešimties metrų.
Perėja
Perėja / 123rf.com nuotr.

Pirminiais duomenimis, 35-erių moteris su dešimtmečiu sūnumi norėjo pereiti gatvę perėja. Nelaimės išvengti nepadėjo net įrengta pėsčiųjų saugumo salelė.

Pirma juosta važiavęs mikroautobusas stabtelėjo praleisti pėsčiuosius, antrąja pro nosį prašvilpė vienas automobilis, o iš paskos važiavęs „Renault Laguna“, kuriuo važiavo jauna pora, per vėlai pastebėjo pėsčiuosius ir partrenkė juos. Vaiką automobilis parbloškė ant žemės, o moteris nuo smūgio atsidūrė ant variklio dangčio, išdaužė priekinį stiklą, apsivertė ore ir nukrito ant asfalto už 10 metrų nuo automobilio.

Moteris atrodė, kad nukentėjo smarkiai. Atvykę greitosios pagalbos medikai nesiryžo jos vežti iškart dėl patirtų daugybinių kūno sužalojimų. Įtardami, kad gali būti lūžę kaulai keliose vietose, galūnes medikai jai sutvarstė įvykio vietoje, įkėlė į neštuvus ir tik tada išgabeno į respublikinę Šiaulių ligoninę.

Avarijoje nukentėjęs berniukas išvežtas į Moters ir vaiko kliniką. Anot medikų, moteriai lūžo kairės kojos blauzda, kirstinė žaizda galvoje. Moteris buvo sąmoninga. Po išsamesnės apžiūros, gali paaiškėti ir kiti sužalojimai. Vaikui diagnozuotas kairės alkūnės lūžis, dešinio kelio sumušimas, įtariama, kad galėjo lūžti kelio girnelė.

Medikai pagalbą siūlė ir šalia vairuotojo sėdėjusiai nėščiajai, tačiau ši pasiūlymo atsisakė.

Automobilis „Renault Laguna“ buvo angliškais numeriais, vairas – dešinėje mašinos pusėje. Transporto priemonė techniškai tvarkinga, vairuotojas, pirminiais duomenimis, buvo blaivus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius