Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Iš Baltarusijos atvažiavusius vilkikus su priekabomis pasieniečiai sustabdė ilgam

Druskininkų pasieniečiai Raigardo punkte sulaikė du vilkikus su priekabomis, kuriuos į Lietuvą vairavo Baltarusijos piliečiai. Abiejų sunkvežimių ir priekabų registracijos liudijimai – suklastoti.
Sunkvežimis su priekaba
Sulaikytas sunkvežimis MAN su priekaba „Spier“. / VSAT nuotr.

Pirmadienį VSAT Varėnos rinktinės Druskininkų užkardos pasieniečiai Raigardo kontrolės punkte tikrino beveik vienu metu iš Baltarusijos įvažiuojančių vilkikų MAN ir „Volvo FH12“ bei juos vairavusių 42-ejų bei 32-ejų baltarusių dokumentus. Prie pirmo vilkiko buvo prikabinta priekaba „Spier“, prie antro – „Pactos“. Abi priekabos buvo tuščios. Ir ant vilkikų, ir ant priekabų buvo baltarusiški numeriai.

Dokumentų patikros metu Druskininkų pasieniečiai nustatė, kad visų keturių transporto priemonių baltarusiški registracijos liudijimai yra klastotės. VSAT Varėnos rinktinėje dėl to pradėti du ikiteisminiai tyrimai.

Baltarusius vairuotojus pasieniečiai po apklausos paleido. Abu vilkikai su priekabomis saugomi Druskininkų užkardoje, antradienį pranešė VSAT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius