-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Londono deportuoto, į Dubliną susiruošusio šiauliečio ir jo draugo nuotykis Vilniuje: atsitiktinai surastas „blaivesnis“ vairuotojas sudaužė vaikinų „VW Golf“ ir paspruko

Vilniaus policija pradėjo aiškintis aplinkybes avarijos, per kurią nesuvaldytas automobilis posūkyje rėžėsi į viaduko atramą. Žmonės nenukentėjo, o du linksmi aplink sudaužytą automobilį vaikščioję vaikinai tvirtina, kad „blaivesnis“ vairuotojas po avarijos paspruko.
Avarijos vietoje Vilniuje, Laisvės pr.
Avarijos vietoje Vilniuje, Laisvės pr. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pranešimą apie avariją Vilniaus policija gavo šiek tiek prieš 20.30 val. Pareigūnams buvo pranešta, kad posūkyje iš Geležinio Vilko g. į Laisvės pr, vadinamajame Savanorių žiede, nesuvaldytas automobilis „VW Golf“ nuskriejo nuo kelio ir rėžėsi į viaduko atramą.

Į įvykio vietą buvo nusiųsti ne tik policijos patruliai, bet ir greitosios pagalbos medikai. Paaiškėjo, kad gydytojų pagalbos niekam nereikia.

Įvykio aplinkybes aiškintis pradėję pareigūnai iš karto po avarijos smulkiai įvykio aplinkybių išsiaiškinti nesugebėjo. Aplink automobilį vaikščioję du linksmi vaikinai tvirtino, kad mašiną vairavo trečias jaunuolis, kuris po avarijos paspruko. Tačiau dokumentai liudijo, kad „VW Golf“ priklauso vienam iš įvykio vietoje buvusių jaunų vyrų.

„Mašina jam priklauso – mostelėjo galvą savo draugo link šnekesnis jaunuolis. – Bet mes kaip keleiviai važiavome. Kaip taksi. Buvom bare, paskui prie „Iki“ susiradome kažkokį blaivesnį, kad pavairuotų. O paskui jis pabėgo“.

Vaikinai tvirtino, kad vairuotojo nepažįsta ir nežino, kur jis nubėgo.

Šnekesnis jaunuolis tvirtino, kad jis pats yra iš Šiaulių ir po kelių dienų skris į Airijos sostinę.

„Mane tai iš Londono deportavo. Už ką? Už „vairavimą“. Bet dabar į Dubliną skrisiu“, – gerai nusiteikęs dėstė vaikinas.

Kiek tiesos yra jo pasakojime, žino tik jis pats. Tuo tarpu policija tvirtina, kad avarijos aplinkybės kol kas visiškai neaiškios.

Abu jaunuoliai nuvežti į kelių policiją apklausai, o jų automobilis nugabentas į policijos saugomą aikštelę. Norėdami mašiną suremontuoti, autošaltkalviai turės nemažai paplušėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius