Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš merginos atimtą telefoną plėšikas pasiūlė pirkti jos tėvui

Apiplėštos merginos mobilųjį telefoną parduoti norėjęs įtariamasis jį pirkti pasiūlė nukentėjusiosios tėvui. Šis jaunuolį sučiupo ir pristatė policijos pareigūnams.
Įtariamasis
Įtariamasis / Panevėžio policijos nuotr.

Kaip trečiadienį informuoja Panevėžio policija, dar spalio 30 d. 23.50 val. Panevėžyje, prie namo S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, buvo užpulta ir apiplėšta aštuoniolikmetė panevėžietė. Pavartojęs smurtą, užpuolikas pagrobė 600 litų vertės mobiliojo ryšio telefoną. Dėl sužalotos lūpos ir pjautinės žaizdos dilbyje mergina kreipėsi į medikus.

Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 straipsnio 1 dalį („Plėšimas“).

Lapkričio 2 d. po vidudienio Panevėžio autobusų stotyje prie buvusio policijos pareigūno priėjo vaikinas ir pasiūlė pirkti mobilųjį telefoną. Penkiasdešimtmetis vidaus reikalų sistemos pensininkas atpažino iš dukros pagrobtą telefoną, sulaikė įtariamąjį ir atvežė į policiją.

Lapkričio 4 d. Panevėžio miesto apylinkės teismas įtariamajam Eimantui Valantinui (gim. 1991 m.) skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėn.

Įtariama, kad šis iš pažiūros smulkutis įtariamasis spalio mėnesį apiplėšė dar 3 moteris. Įtariamasis E.Valantinas anksčiau ne kartą teistas už vagystes, pradėjo plėšikauti. Kadangi nuo smulkaus užpuoliko moterys gynėsi, jis stengėsi rankinių rankenas nupjauti peiliu, – aukoms padarytos pjautinės žaizdos.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai prašo nuo Eimanto Valantino nukentėjusių moterų, kurios anksčiau į policiją nesikreipė, darbo dienomis atvykti į 111 kabinetą (Panevėžyje, Tulpių g. 60) arba paskambinti tel. (8 45) 503 213.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius