Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išgama antstolę Sonatą Vaicekauskienę išvadinusi kretingiškė gavo baudą

Kretingiškė per patį Garliavos istorijos įkarštį internete iškeikusi antstolę Sonatą Vaicekauskienę turės susimokėti 260 Lt baudą.
Internetas
Internetas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

60 metų I. T. negalėjo sutramdyti savo pykčio, kai sužinojo, jog iš Neringos Venckienės buvo paimta mergaitė ir ji grąžinta motinai – ji savo emocijas paėjusių metų gegužės 22 dieną išliejo vienoje interneto svetainėje parašydama įžeidžiantį komentarą apie antstolę Sonatą Vaicekauskienę.

„Dar čia žudikė išlindo, laikas tau, ponia, į Lukiškes, nemokamai gausit pavalgyti ir pagulėti kaip išgama“, – už šiuos žodžius I.T. buvo nubausta 260 Lt bauda. Tokią bausmę Kretingos rajono apylinkės teismas skyrė spalį, priimdamas teismo baudžiamąjį įsakymą – juo I.T. buvo pripažinta kalta dėl to, jog įžeidė valstybės tarnautojo pareigas einantį asmenį. Iki tol I.T. nebuvo teista.

I.T. savo kaltę pripažino iš dalies, teigdama, jog, būdama viena namuose, naudojosi savo kompiuteriu ir lankėsi įvairiuose internetiniuose puslapiuose, kur skaitė straipsnius apie mergaitės paėmimą iš N. Venckienės. Beskaitydama po straipsniais esančius komentarus, sumanė ir pati išsakyti juose savo nuomonę apie antstolę S. Vaicekauskienę. Tačiau, apklausiama teisėsaugos pareigūnų, I.T. negalėjo atsiminti, po kuriuo straipsniu ir kokį tiksliai komentarą parašė – atsiminė tik, kad jame žodžiai „žudikė“ ir „išgama“ tikrai buvo, nors asmeniškai antstolės Sonatos Vaicekauskienės nepažįsta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius