Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išradingas kontrabandininkas cigaretes sugalvojo paslėpti automobilio duslintuve

Patikrinimui sustabdytame automobilyje „Audi“ muitininkai aptiko kontrabandinių cigarečių už 7,5 tūkst. litų. Sumanus vairuotojas rūkalus buvo išslapstęs mašinos degalų bake, automobilio slenksčiuose esančiose gamyklinėse ertmėse ir net duslintuvo bakelyje.
Cigaretės
Cigaretės / Vilniaus teritorinės muitinės nuotr.

Į Medininkų kelio postą, pasirinkus žaliąjį tikrinimo kanalą, iš Baltarusijos atvyko lengvasis automobilis „Audi 100“, vairuojamas Lietuvos Respublikos piliečio Ž.Č. Vairuotojas žodžiu deklaravo, kad negabena prekių, kurių kiekis yra didesnis už neapmokestinamus įvežimo kiekius. Kilus įtarimams, transporto priemonė buvo nukreipta į pirminę apžiūrą. Jos metu pareigūnai įsitikino, kad transporto priemonės atskirose dalyse yra paslėptų cigarečių.

Vilniaus teritorinė muitinė praneša, kad atlikus transporto priemonės detalų muitinį tikrinimą, degalų bake, automobilio slenksčiuose esančiose gamyklinėse ertmėse, net duslintuvo bakelyje buvo rasta paslėptų nuo muitinės kontrolės cigarečių „Premjer“, „Winston blue“, „Minsk capital“. Kontrabandos vertė – daugiau kaip 7,5 tūkst. litų.

Prekės ir automobilis sulaikyti, o piliečiui gresianti bauda nuo 10 tūkst. litų iki 20 tūkst. litų.

Šiais metais Vilniaus teritorinės muitinės postų pareigūnai įvairiose automobiliuose įrengtose slėptuvėse jau sulaikė kontrabandinių cigarečių daugiau nei už 2,4 milijonus litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius