Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiblaškęs „VW Passat“ vairuotojas rėžėsi į gesinamą autobusą „Neoplan“

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) apibendrino praėjusios paros karščiausius įvykius.
Ugniagesys gesina degantį automobilį
Asociatyvinė iliustracija: ugniagesys gesina degantį automobilį / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Praėjusios paros įvykių suvestinėje įregistruota 19 gaisrų ir 14 kitų gelbėjimo darbų. Deja, žmonių aukų ir traumų juose nepavyko išvengti, apgailestaujama antradienį PAGD atstovų paviešintame pranešime.

Apie 19 val. 10 min. iš policijos komisariato gautas pranešimas, jog Šilalės mieste esančiame tvenkinyje rastas skenduolis, kurį reikia ištraukti. Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai, panaudoję parankines priemones, ištraukė kol kas nenustatytos tapatybės nuskendusio vyriškio kūną.

Apie 14 val. 30 min. Alytaus ugniagesiai gavo pranešimą, jog Daugų gatvės daugiabučio namo rūsyje dega žmogus. Atskubėję ugniagesiai, greitai užgesino degantį žmogų ir perdavė jį greitosios pagalbos medikams, kurie konstatavo 56-erių metų vyro mirtį. Įvykį tiria Alytaus policijos komisariatas.

Apie 22 val. 20 min. gaisras kilo Marijampolėje, Draugystės gatvės daugiabučio namo 5-ame aukšte esančiame bute. Gaisro metu sudegė lova, televizorius, spintelė, aprūko sienos, o dūmais apsinuodijęs 54-erių metų buto gyventojas buvo perduotas medikų globai. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Pirmadienį anksti ryte apie 5 val. 35 min. Alytaus rajone, Arminų kaimo vienkiemyje, kaip spėjama, buvo padegtas apleistas, nenaudojamas pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas skendėjo liepsnose, sienos jau buvo sugriuvusios, tad jo išgelbėti nepavyko.

Apie 9 val. 10 min. gaisras kilo Jurbarko rajone, Vidkiemio kaime, UAB „Jurlota“ medžio apdirbimo įmonėje, Parko gatvėje. Gaisro metu apdegė pastato siena, pjuvenų bunkerio dažai, o gaisras įsiplieskė dėl gamybinių įrengimų gedimo ir technologinio proceso pažeidimų.

Apie 10 val. 10 min. Vilkaviškyje, Salomėjos Nėries gatvėje, ant įkaitusio variklio patekus tepalams, iš autobuso „Neoplan“ variklio skyriaus ėmė virsti dūmai. Autobuso vairuotojui pradėjus gesinti gaisrą, į autobuso galą atsitrenkė automobilis „VW Passat“. Autoįvykio metu lengvasis automobilis sugadintas nepataisomai. Laimė, žmonės nenukentėjo. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius