Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išžaginimu įtariamas Vilniaus policininkas suimtas dešimčiai parų

Vilniaus teismas sekmadienį dešimčiai parų leido suimti išžaginimu įtariamą sostinės policininką. Kartu su juo penkiolikai parų suimtas ir pareigūno bičiulis, įtariamas tuo pačiu nusikaltimu.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Kaip praneša portalas Delfi, mįslinga istorija, dėl kurios pareigūnams pasiskundė pilnametė vilnietė, įvyko naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Jauna moteris pareiškė, kad ją išžagino ir oraliniu būdu išprievartavo du vyrai. Ant moters kūno sužalojimų nebuvo rasta, tačiau buvo paskirta ekspertizė.

Netrukus buvo nustatyti įtariamieji - Vilniaus areštinėje dirbantis D.A. ir jo bičiulis A.T.

Policininkas neigia jam mestus įtarimus, tačiau jo draugas A.T. prisipažino, kad turėjo intymių santykių su pareiškimą parašiusia moterimi. Įtariamasis aiškino, kad su draugu ją surado laisvo elgesio merginų mėgstamoje aikštelėje prie Vilniaus autobusų stoties. Prieš tai išgėrę vyrai nesėkmingai merginų ieškojo įvairiuose klubuose.

A.T. aiškino, kad mergina pati priėjo prie jų automobilio – esą jie tik sustojo į aikštelę, o ji pamaniusi, jog atvažiavo jos klientai. Vėliau jie automobiliu dar važinėjosi po Vilnių.

Kur vyrai su mergina linksminosi, dar tiria pareigūnai, taip pat ketinantys patikrinti tiek įtariamųjų, tiek nukentėjusiosios versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius