Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtarimai pasitvirtino: sekmadienį sulaikytas BMW X5 – vogtas Vokietijoje

Tyrimą dėl įtartino automobilio BMW X5 tęsiantys Lazdijų rinktinės pasieniečiai operatyviai išsiaiškino, kad jų sulaikyta transporto priemonė yra ieškoma Vokietijos teisėsaugininkų.
Pasieniečių sulaikytas automobilis
Pasieniečių sulaikytas automobilis / VSAT nuotr.
VSAT nuotr./Pasieniečių sulaikytas automobilis
VSAT nuotr./Pasieniečių sulaikytas automobilis

Valstybės sienos apsaugos tarnyba primena, kad sekmadienį VSAT Lazdijų rinktinės pareigūnai pasienyje su Lenkija sulaikė įtartiną BMW X5.

2008 m. pagaminta transporto priemonė į Lietuvą iš Lenkijos įvažiavo keliu Suvalkai–Marijampolė.

23-ejų Lenkijos pilietis turėjo asmens tapatybės kortelę ir vairuotojo pažymėjimą, tačiau VSAT pareigūnams nepateikė automobilio dokumentų. Tikrindami automobilį pasieniečiai pastebėjo, kad ant vairuotojo durelių spynelės yra laužimo žymių, taip pat aplaužytas užvedimo raktelis.

Lenkas buvo uždarytas į areštinę, o Lazdijų rinktinės pasieniečiai informacijos apie įtartiną transporto priemonę paprašė iš kolegų Pakrančių apsaugos rinktinėje. Čia veikia Nacionalinis jūros sienos apsaugos koordinacinis centras, palaikantis ryšius su valstybių, besiribojančių su Baltijos jūra, teisėsaugininkais, o per juos – ir su kolegomis kitose šalyse.

Pirmadienį gauta informacija, kad nurodytas automobilis kaip pavogtas ar neteisėtai nusavintas nuo tos pačios dienos yra ieškomas Vokietijos teisėsaugininkų. Papildoma informacija apie jo valstybinius registracijos numerius taip pat įvesta ir į Šengeno duomenų bazės.

VSAT Lazdijų rinktinės pasieniečiai tęsia dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtą ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius