-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtartiname automobilyje pasieniečiai aptiko užtaisytą karabiną

Biržų rajone pasieniečiai sulaikė du pasvaliečius, kurie neturėdami automobilio dokumentų jame vežėsi užtaisytą karabiną. Įtariama, kad vyrai rengėsi brakonieriauti.
Medžioklinis šautuvas
Medžioklinis šautuvas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad ketvirtadienį apie 21 val. VSAT Šiaulių rinktinės Pasvalio užkardos Operatyvinės veiklos poskyrio pareigūnai vykdė tarnybinę užduotį ir automobiliu be skiriamųjų ženklų važiavo Biržų rajone miško keliu netoli Guodžių kaimo.

Pasieniečiai prisivijo labai lėtai Pasvalio link važiuojantį automobilį Volkswagen Passat. VSAT pareigūnų stebima mašina tai kiek padidindavo greitį, tai vėl lėtai slinkdavo pirmyn. Sekdami įtartiną automobilį pasieniečiai taip važiavo apie 10 kilometrų, kol pasiekė Girsūdų gyvenvietę. Čia Volkswagen Passat vairuotojas sustojo, matyt, tikėdamasis, kad jį sekantisautomobilis aplenks. Abu jos numeriai buvo, įtariama, užlipdinti sniegu.

Pasvalio pasieniečiai nusprendė patikrinti Volkswagen Passat ir juo važiuojančius du vyrus. Vairuotojas, 48-erių Pasvalio gyventojas, turėjo tvarkingus dokumentus. Paprašytas mašinos dokumentų, jis pateikė visai kito automobilio registracijos liudijimą.

Greta keleivio, 39-erių pasvaliečio, pasieniečiai aptiko užtaisytą karabiną „Carl Gustaf“ su 3 šoviniais.

Automobilio bagažinėje pasvaliečiai vežėsi polietileno plėvelę, ant kurios buvo senų kraujo pėdsakų, ir galingą prožektorių. VSAT pareigūnai įtarė, kad vyrai ketino brakonieriauti.

Abu sulaikytuosius, jų automobilį ir ginklą pasieniečiai nuvežė į Pasvalį ir perdavė policijos komisariato pareigūnams, o šie toliau aiškinasi įvykį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius