Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtūžę brakonieriai iš Rusijos kranto svaidėsi akmenimis

Nemune pasieniečiai išbaidė Rusijos pusėje iš valties tinklais brakonieriauti sumaniusius vyrus. Juos sulaikė kaimyninės šalies pareigūnai, tačiau prieš tai įtūžę pažeidėjai keikdamiesi nesėkmingai bandė iki VSAT katerio numesti akmenų.
Pasieniečių kateris
Pasieniečių kateris / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad antradienį VSAT Pagėgių rinktinės Plaškių užkardos pasieniečiai tarnybiniu kateriu patruliavo Nemune, Šilutės rajono Karceviškių kaimo ribose. Iš toli jie pastebėjo, kad upėje Rusijos pusėje buvę du vyrai iš guminės valties su pakabinamu varikliu meta tinklus.

VSAT pareigūnai pradėjo plaukti link tos vietos. Valtyje buvę asmenys juos pamatė ir visu greičiu pradėjo sprukti upe žemyn. Pasieniečiai juos vijosi apie kelis  kilometrus, kol bėgliai suprato, kad tarnybinio katerio variklis yra galingesnis. Tuomet jie staigiai nusuko į Rusijos krantą ir ten išlipo.

Šis įvykis, matyt, bėglius gerokai supykdė. Abu vyrai iš pradžių pažėrė necenzūrinių žodžių tiradą link Lietuvos vandenyse buvusio katerio, iš kurio juos stebėjo pasieniečiai.

Netrukus šie vyrai, pasirinkę Rusijos pakrantėje buvusių akmenų ir pagalių, pradėjo juos svaidyti į VSAT katerio pusę. Kol keldami pasieniečiams šypsenas jie taip nesėkmingai darbavosi, į šią vietą atvyko VSAT pareigūnų informuoti kolegos Kaliningrado srityje.

Rusijos pasieniečiai iškart sulaikė abu vyrus ir netrukus šiuos pažeidėjus ir jų valtį su tinklais išsivežė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius