Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įžūlus Tauragės verslininkas sės į teisiamųjų suolą

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo bei grasinimo valstybės tarnautojui tauragiškis sės į teisiamųjų suolą.
Teismas
Teismas / Ramūno Danisevičiaus/Scanpix nuotr.

Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras Ruslanas Ušinskas baigė ikiteisminį tyrimą ir bylą su kaltinamuoju aktu praėjusią savaitę perdavė nagrinėti Tauragės rajono apylinkės teismui.

Įtarimai byloje pareikšti Tauragėje gerai žinomam, keturis kartus teistam prieštaringos reputacijos 40-čiui verslininkui A.P.

Nustatyta, kad šiemet, birželio 2 dieną Tauragėje, Signalo gatvėje, A. P., vairuodamas automobilį „Mercedes Benz“, nepraleido jį ketinusio lenkti automobilio „Audi 80“ ir savo automobiliu užblokavo jam kelią. Po to A.P, priėjęs prie „Audi 80“, atidarė automobilio dureles, ir, vartodamas necenzūriniusžodžius nepilnamečių vaikų akivaizdoje apstumdė vairuotoją, aukštą Tauragės rajono savivaldybės pareigūną bei apspjaudė jo automobilį.

Šiais veiksmais verslininkas pažeidė viešąją tvarką.

Praėjus dviems savaitėms nuo įvykio, įtariamasis įsivėlė į dar vieną incidentą.

Birželio 17 dieną Tauragės rajone ties Joniškės kaimu jo vairuojamą automobilį „Mercedes Benz“ sustabdė Tauragės rajono policijos komisariato Eismo priežiūros skyriaus patruliai ir pareikalavo parodyti vairuotojo pažymėjimą ir kitus automobilio dokumentus. A.P. pareigūnams pateikė tik savo asmens pasą bei stebėjosi, kad jauni policininkai jo nepažįsta, nes jį esą pažįsta visi Tauragėje, todėl policija niekada jo nestabdo ir jis niekada nesivežioja vairuotojo pažymėjimo. Vartodamas necenzūrinę kalbą, įtariamasis grasino policininkams už ketinimą jam surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolą.

Šie įtariamojo veiksmai vertinami kaip grasinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Už minėtus nusikaltimus įtariamajam gali būti paskirta bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius