Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunimo muzikos festivalis „Satta outside“ Šventojoje – su kanapių tvaiku: policija masiškai gaudė ir vežė tikrinti nuo narkotikų apsvaigusius jaunuolius

Šį savaitgalį pajūryje šurmuliavęs renginys „Satta outside“ nuskambėjo ir dėl rekordinio nuo narkotikų apsvaigusių jaunuolių skaičiaus.
Ritmo kovos – didžėjų kovos
Elektroninės muzikos festivalio akimirka / Žmones.lt nuotr.

Savaitgalį Šventojoje įvyko alternatyvios muzikos festivalis „Satta outside“, sulaukęs tūkstantinės auditorijos, daugiausia jaunimo (žr. susijusius straipsnius).

Festivalio metu sulaikytas rekordinis skaičius nuo narkotikų apsvaigusių jaunuolių, sekmadienį rašo delfi.lt.

Į komisariatą narkotikų testams nustatyti nuvežta 12 žmonių. Vienuolikos iš jų testo rezultatai parodė teigiamus rezultatus.

Pas kai kuriuos iš jų taip pat rasta narkotinių medžiagų. 7 žmonėms pradėti ikiteisminiai tyrimai. Visi jaunuoliai vartojo kanapes.

„Tikrinome tuos, kurie atrodė akivaizdžiai apsvaigę, o jų alkotesterio parodymai buvo maži,“ – Palangos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus viršininkę Dianą Paliūnaitę cituoja delfi.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius