Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunimo savaitgaliai: Alytaus, Šiaulių ir Panevėžio policijai kliuvo jauni narkotikų mėgėjai

Penktadienio vakarą Alytuje, Šiauliuose bei Kupiškio rajone policijai įkliuvo narkotinių medžiagų kišenėmis pilni 18-22 metų jaunuoliai. Vieni linksminosi prie stadiono, kiti – sporto arenos prieigose. Dar vienas su narkotikais bei „Xanax“ tabletėmis sučiuptas prie BMW vairo.
Purkšta žolė
Narkotikai/ Asociatyvi nuotr. / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Rodos, didžioji dauguma šiuolaikinio jaunimo savo penktadienio vakarų nebeįsivaizduoja be narkotinių medžiagų. Kas jais prekiauja, o kas vartoja.

Birželio 17 d. apie 23 val. Alytuje, šalimais miesto stadiono išorinės tvoros patruliuojant Alytaus apskrities VPK Viešosios tvarkos skyriaus patrulių kuopos vadui S.B. ir patrulių kuopos mobiliojo būrio vadui J.A., buvo patikrintas 21-rių metų Prienų gyventojas M.Š.

Jo dalinės apžiūros metu kelnių kairėje kišenėje rastas sulankstytas popieriaus lapas, kurio viduje buvo galimai narkotinės ar psichotropinės medžiagos. Kartu su juo buvo 22-jų metų Alytaus rajono gyventojas L.P. ir devyniolikmetis alytiškis I.K., kurie galimai vartojo narkotines ar psichotropines medžiagas.

Muitinės kriminalinės tarnybos nuotr./Narkotikai siunčiami su pašto siuntomis
Muitinės kriminalinės tarnybos nuotr./Narkotikai/ Asociatyvi nuotr.

Tą pačią dieną 16.50 val. policijos pareigūnams atvykus į Šiaulių Jono Jablonskio g. esančią sporto arenos automobilių stovėjimo aikštelę, pastebėta keturių asmenų grupė. Apžiūrėjus jaunuolius, buvo rastas paketėlis su augalinės kilmės narkotine medžiaga.

Įvykio vietos apžiūros metu paimtas paketėlis su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga, mobiliojo ryšio telefonas, fotografuota. Sulaikyti ir į Šiaulių apskrities VPK areštinę uždaryti du 22-jų, vienas 20-ties bei vienas 18-kos metų vaikinai.

Jaunas narkotikų mėgėjas penktadienio vakarą pričiuptas ir Kupiškio r., Aleksandrijos k. ribose. 17.30 val. policijos pareigūnams sustabdžius 22-jų metų jaunuolio vairuojamą automobilį BMW 320D, registruotą Rokiškyje, viduje apžiūros metu rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės, galimai, narkotine medžiaga, 9 pakuotės „Xanax“ vaistų. Iš viso – 78 tabletės.

Vaikinas sulaikytas.

Dar vienas, tačiau ne toks jau jaunas, vyras kliuvo ir Vilniaus patruliams.

Birželio 17 d. 5.10 val. Vilniaus Dariaus ir Girėno g. sulaikytas trisdešimtmetis vyras, pas kurį rasti ir paimti 7 folijos lankstinukai su milteliais (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga).

Įtariamasis, siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės Vilniaus apskrities VPK patruliams siūlė 400 eurų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius