Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jauno vairuotojo „Audi“ prie Kelmės šonu slydo į BMW: 3 žuvę ir dar 3 sužeisti

Sekmadienio rytą Kelmės rajone skaudžioje avarijoje žuvo trys žmonės, dar trys – sužeisti.
„Audi 80″ įvykio vietoje
Trys iš keturių šiuo „Audi 80″ automobiliu važiavusių jaunuolių žuvo, dar viena 15-metė „Audi“ keleivė gydoma reanimacijoje. / Kelmės rajono policijos nuotr.

Pranešimo apie nelaimę Bendrasis pagalbos centras sulaukė apie aštuntą ryto. Kelmės rajone, kelyje Lioliai – Kelmė, netoli Kelmės, susidūrė „Audi 80″ ir „BMW 330 D“ automobiliai.

Anot Kelmės r. PK viršininko Roberto Jagmino, „Audi 80″ automobilis važiavo nuo Kelmės pusės, o BMW automobilis važiavo Kelmės link. BMW, preliminariai, važiavo du asmenys. Šiuo metu jie yra gydomi su įvairiais kūno dalių lūžiais. „Audi 80″ važiavo keturi asmenys, iš kurių trys žuvo.

Kol kas pareigūnai negali pasakyti, kokiais greičiais važiavo abu automobiliai. Neaišku ir kaip įvyko avarija asfaltuotame kelyje, kuriame yra kelio vingis.

Remiantis liudytojų parodymais, „Audi“ galimai išvažiavo į priešingą eismo juostą ir, bandydama išvengti susidūrimo, suko turbūt į kitą pusę, bet susidūrimo neišvengė ir BMW trenkėsi į „Audi“ šoną.

Į įvykio vietą atskubėję medikai niekuo nebegalėjo padėti devyniolikmečiui „Audi“ vairuotojui. Nuo patirtų daugybinių sužalojimų jis žuvo iškart. Ligoninėje užgeso ir „Audi“ sėdėjusių keleivių keturiolikmetės ir aštuoniolikmečio gyvybės.

Dar viena penkiolikmetė „Audi“ keleivė gydoma chirurginės reanimacijos skyriuje. Jos būklė labai sunki. Pirminiais duomenimis, visi keturi „Audi“ važiavę žmonės – Raseinių rajono gyventojai.

Medikai ligoninėje prižiūri 28-erių metų BMW vairuotoją, jo gyvybei pavojaus nėra. Kartu su vairuotoju važiavusi mergina po apžiūros išleista į namus.

Dėl tris gyvybes nusinešusios eismo nelaimės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius