Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavietis prašo padėti sučiupti įžūlų vagį: dviratį pasisavino apsimetęs pirkėju

Jonavoje siaučia jaunas dviračių vagis. Imituodamas susidomėjusį pirkėją, jis sėda išbandyti parduodamos dviratės transporto priemonės ir nuvažiuoja, už nugaros palikęs sutrikusius pardavėjus. Vienas tokių – jonavietis Arūnas, prašantis visuomenės pagalbos: „Padėkit sučiupti šį vagį“.

Dviračio jonavietis neteko birželio 4 d. apie 18 val. vakaro, kai su tariamu „Cube acid“ pirkėju susitiko Plento gatvėje, prie baro „Pavėsis“ esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje. Jaunas vaikinas paprašė išbandyti pirkinį. Apsukęs kelis ratus, jis ėmė ir pabėgo nesusimokėjęs.

Šis įvykis, pasak Arūno, yra registruotas Jonavos policijos komisariate. Registruotas policijoje yra ir pats dviratis. Tai vyras suskubo padaryti dar pernai metais. Įvertino jis ir dėl vagystės patirtą žalą – 680 eurų.

Birželio 10 d. istorija Jonavoje pasikartojo. Joje dalyvavo, kaip manoma, tas pats jaunuolis. Tačiau šįkart dviratį jis nugvelbė iš kito patiklaus pardavėjo. Apgaulingo sandorio šalys susitiko prie prekės šeimininkės namų Lietavos g. Vagystė ir vėl įvykdyta šviesiu paros metu – apie 18 val.

Dėl abiejų vagysčių pradėti ikiteisminiai tyrimai. Abu nukentėjusieji vagišių apibūdina panašiai – tyrėjau neabejoja, kad tai tas pats asmuo.

Įtariamasis kol kas nesulaikytas.

Jei atpažįstate šį vagį, praneškite Kauno apskrities policijai šiuo pasitikėjimo telefono numeriu: (8 37) 30 30 50. Arba susisiekite su pavogto dviračio savininku Arūnu: +37069804777.

VIDEO: Jonavoje pirkėju apsimetęs jaunuolis pavogė dviratį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius