Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavoje romė už prekybą cigaretėmis jau sukaupė 70 tūkst. litų baudų

Jonavos policija per metus pas gyventojus aptiko ir paėmė 10 844 pakelius kontrabandinių cigarečių, 332 litrus raugo, 350 litrų naminės degtinės, 2 aparatus naminei degtinei gaminti, 53 litrus nedenatūruoto etilo alkoholio skiedinio, 205 litrų dyzelino. Kai kurių pažeidėjai įkliūna ne vieną kartą: viena romų tautybė moteris bausta jau 4 kartus.
Nelegalios cigaretės
Nelegalios cigaretės / Kauno apskrities VPK

Trečiadienį apie 18.00 val. Jonavoje, Lietavos gatvėje, daugiabutyje gyvenančios romų tautybės 18 metų merginos bute pareigūnai rado ir paėmė 500 pakelių cigarečių su baltarusiškomis banderolėmis.

Kaip penktadienį pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, pažeidėjai surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas už akcizais apmokestinamų prekių laikymą, gabenimą, naudojimą ar realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką.

Ši mergina į teisėsaugos akiratį patenka ne pirmą kartą. Už kontrabandinių cigarečių prekybą ar laikymą turgavietės prieigose per metus bausta jau 4 kartus, teismo paskirtos baudos viršija 70 tūkst. litų.

Lapkričio 3 d. apie 10.00 val. Jonavos rajone, Ruklos miestelyje, Ruklio gatvėje 10 namo laiptinėje policininkai sulaikė 1960 m. gimusį vyrą, kuris gabeno 35 litrus skysčio, kaip įtariama, naminės degtinės.

Šiais metais Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono pareigūnai, kovodami su nelegalia akcizais apmokestinamų prekių apyvarta, nustatė 114 pažeidimų.

Dėl neteisėtos kontrabandinių cigarečių apyvartos pradėta 60 administracinių bylų, dėl naminės degtinės laikymo, gabenimo ar realizavimo – 37. Taip pat pradėtos 2 administracinės bylos dėl neteisėto dyzelino gabenimo.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius