Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavos policijai apie automobilio vagystę pranešęs jaunuolis pats tapo įtariamuoju

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai 2011 m. rugpjūčio 12 d. gavo pranešimą apie kelyje Jonava – Bukonys, Praulių kaime, prie išvartytos kelio apsauginės tvorelės paliktą po autoįvykio sudaužytą automobilį „Honda Civic“.
Byla
Byla / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip rašoma Jonavos policijos pranešime, nustatyta, kad minėtas automobilis priklauso Jonavos gyventojui A.A. (gim. 1992 m.), kuris bendraudamas su policijos pareigūnais pareiškė, kad automobilį prieš kelias dienas iš jo pavogė.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Ikiteisminio tyrimo metu paaiškėjo, kad automobilį „Honda Civic“ vairavo pareiškėjas A.A., neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, jį sudaužė ir, palikęs automobilį, iš įvykio vietos pasišalino.

Nors A.A. prisipažino, kad melagingai pranešė apie nusikaltimą ir dėl to gailisi, šiuo metu jam pareikštas įtarimas dėl melagingo pranešimo apie nebūtą nusikaltimą. Už šį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius