Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavos rajone policijos dėmesio neišvengė įkaušęs dviratininkas ir beteisis vairuotojas

Ketvirtadienį ryte, nuo 6.30 val. iki 10.00 val., Jonavos rajone, magistraliniame kelyje A6 Kaunas-Zarasai-Daugpilis 35 km, buvo vykdoma speciali policinė priemonė, praneša Kauno apskrities policija.
Reidas Jonavos rajone
Reidas Jonavos rajone / Kauno apskrities VPK nuotr.
Temos: 2 Policija Reidas

Priemonės metu Kauno apskrities Kelių policijos pareigūnai iš viso sustabdė apie 150 transporto priemonių. Pareigūnai nustatė penkis Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Priemonės metu 86 vairuotojams buvo tikrintas blaivumas. Jis tikrintas ir dviračių vairuotojams, vienas iš jų buvo neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,45 prom. Du vairuotojai neviršijo leistinos alkoholio normos – 0,39 prom. ir 0,12 prom.

Be to, buvo išaiškintas vienas vairuotojas, vairavęs transporto priemonę ne tik neturėdamas teisės to daryti, bet ir neapdraudęs automobilio privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu bei neįregistravęs transporto priemonės nustatyta tvarka. Kitas vairuotojas vairavo transporto priemonę, kuriai neatlikta techninė apžiūra bei neapdrausta privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Taip pat pareigūnai nustatė vairuotoją, nesusimokėjusį kelio naudotojo mokesčio, bei kitą, neapsidraudusį privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Pareigūnai primena, kad tokios ir panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius