Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Joniškio rajone dešimtmetį berniuką užgriuvo plytų siena

Dešimties metų Mekių kaimo gyventojas kartu su bendraamžiais žaidė apleistame apgriuvusiame name. Netrukus pas dešimtmečio tėvus atbėgo vaikai ir papasakojo, kad draugą užgriuvo plytos, dėl to jam labai blogai, jis nuneštas pas kaimynus ir pats negali pareiti, savo internetiniame naujienų tinklalapyje praneša TV3 žinios.
Greitoji pagalba
Greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pasak TV3 žinių pranešimo, vaiko motina sako, kad nelaimę nujautusi, ne kartą kalbėjusi su sūnumi, kad šis nežaistų griūvančiuose pastatuose.

Šiaulių ligoninės reanimatologai sako, kad berniuko būklė stabili. Vaikų chirurgas tikisi, kad sužalotos blužnies ir inksto nereikės pašalinti - vaiko sveikata po truputį, vis dėlto gerėja.

Gydytojas teigia, kad tokios traumos, kokias patyrė dešimtmetis, nedažnos, tačiau labai sunkios. Pavasarėjant, kai vaikai dažniau žaidžia lauke, traumų padaugėja.

Gydytojas sako, kad vaikų saugumu būtina susirūpinti - tiek šeimose, tiek bendruomenėse. Kol kas nežinoma, kam priklauso namas vaiduoklis Mekių kaime užgriuvęs vaiką. Panaši nelaimė įvyko prieš kelerius metus - nepilnamečius užgriuvo ardomo namo sienos. Kelių vaikų išgelbėti tą kartą nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius