Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 24 /09:38

Judriame Vilniaus žiede susidūrę vairuotojai buvo sustabdę eismą per Žirmūnų tiltą

Antradienio rytą sostinės transporto žiede prie Šv. Petro ir Povilo bažnyčios susidūrė „Škoda“ ir „Mazda“ automobiliai. Jų vairuotojai nesutarė dėl kaltės, todėl ilgai nepatraukė transporto priemonių, kad jos netrukdytų kitiems. Eismas nuo Žirmūnų tilto ir Antakalnio gatvės pusės ilgiau nei pusvalandį buvo beveik visai sustojęs.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nuotr. iš

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min.lt sužinojo, kad pranešimas apie šį eismo įvykį gautas antradienį 8.48 val.

Vadinamojo Olandų žiedo dalyje tarp Žirmūnų tilto per Neries upę ir išvažiavimo į T.Kosciuškos gatvę (Vilniaus centro link) susidūrė du lengvieji automobiliai.

Po kontakto su „Škoda“, automobilis „Mazda“ apsisuko ir liko stovėti užtvėręs dvi eismo juostas.

Išlipę transporto priemonių vairuotojai dėl neatidumo ir eismo įvykio kaltino vienas kitą. Todėl užpildyti šios avarijos deklaracijos nebuvo galimybių. Teko laukti sostinės kelių policijos patrulių ekipažo.

Ir kol buvo laukiama pareigūnų, ir kol pastarieji aiškinosi eismo įvykio aplinkybes bei braižė schemą, kitiems vairuotojams kilo rimtų sunkumų. Eismas per Žirmūnų tiltą, iš dešiniojo Neries kranto į kairįjį, beveik sustojo. Žymiai sunkiau įvažiuoti į šią žiedinę sankryžą tapo ir iš Antakalnio gatvės pusės.

Įforminti avariją ir atnaujinti eismą pavyko mažiau nei per valandą: apie 9.30 val. „Škoda“ ir „Mazda“ automobiliai pagaliau buvo patraukti iš važiuojamosios dalies vidurio.

Nuotr. iš/Įvykio vietoje
Nuotr. iš/Įvykio vietoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius