Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juodasis penktadienis Kvėdarnoje: tik nuo vakar viena namuose likusi moteris rasta kraujo klane

Šilalės rajone, savo namuose, penktadienio vakarą rasta negyva pensininkė. Smurto žymės ant buvusios pedagogės kūno vertė kriminalistus pirmiausiai tirti tyčinės žmogžudystės versiją. Sutapimas: iki ketvirtadienio auka dar gyveno su savo seserimi, tačiau pastarąją dėl silpnos sveikatos teko išvežti į globos namus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min nuotr.

Kvėdarnos miestelyje Šilalės rajone – neramus penktadienio vakaras, paženklintas tikriausiai žmogžudystę tiriančios policijos sujudimu.

Kaip sužinojo 15min, viename name iki praėjusio ketvirtadienio drauge gyveno dvi seserys. Tačiau tądien vieną iš jų dėl silpnos sveikatos teko išvežti į globos namus.

Vienai senolei atsidūrus prieglaudoje, giminaičiai nutarė pasidomėti, kaip laikosi namuose viena likusi daug metų Jurbarko rajone mokytojavusi, o senatvėje šeimininkauti dar pajėgianti sesuo. Tačiau prisiskambinti visą dieną nepavyko.

Sunerimę artimieji kreipėsi pagalbos į vietos seniūniją: paprašė socialinės darbuotojos nueiti ir patikrinti, ar neatsitiko nieko blogo.

Tikrintojos skambutis į duris nedavė jokių rezultatų, bergždžias reikalas buvo ir beldimas. Supratusi, kad situacija gali būti rimta, seniūnijos atstovė kreipėsi į policiją. Pareigūnai savo ruožtu iškart paprašė ugniagesių gelbėtojų pagalbos, kad pastarieji padėtų įsilaužti į būstą.

Vidun užėję policininkai išvydo kraupų vaizdą: viename kambaryje buvo negyva 81 metų moteris. Senolė gulėjo ant lovos kraujo klane. Kraujo pėdsakų buvo ir kitose kambario vietose. Kūną apžiūrėję kriminalistai iškart pamatė, kad aukos galvoje yra kelios kirstinės žaizdos.

15min nuotr./Įvykio vietoje
15min nuotr./Įvykio vietoje

Įvykio vietoje visą penktadienio vakarą užsitęsęs pareigūnų sujudimas liudininkams sudarė įspūdį, kad kriminalistai renka įkalčius nužudymo byloje. Neatmetama, kad senolė galėjo būti užpulta. Patys pareigūnai kol kas niekam nieko išsamiau nepakomentavo.

Kvėdarniškės mirties aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius