Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesėkminga uostamiesčio advokato diena Jurbarke: nepavykus susitikti su sulaikytaisiais, jis įkliuvo neblaivus prie vairo

Advokatui iš Klaipėdos šeštadienio rytą Jurbarke nepasisekė du kartus. Visų pirma jam nebuvo leista susitikti su trimis sulaikytas asmenimis. Po kiek laiko advokatą sustabdę policijos patruliai konstatavo, kad teisininkas automobilį vairuoja neblaivus.
Alkoholio matuoklis
Alkoholio matuoklis / Martyno Vidzbelio/Scanpix nuotr.

Pirminiais duomenimis, apie 9 val. ryto į Jurbarko policijos komisariatą iš Klaipėdos atvyko advokatas V.K. (pavardė redakcijai žinoma). Advokatas policijos budėtojų pareikalavo leidimo susitikti su trimis išvakarėse sulaikytais asmenimis.

Redakcijos žiniomis, trijulė įtariama kontrabandos gabenimu. Sulaikytieji yra pasieniečių tyrėjų žinioje. Todėl policijos budėtojai paklausė kolegų iš VSAT, ar galima leisti advokatui susitikti su areštinėje laikomais asmenimis. Kadangi V.K. pareigūnams nepateikė orderio, įrodančio, kad būtent jis atstovauja sulaikytiesiems, tyrėjai pas įtariamuosius jo neleido.

Išgirdęs, kad susitikti su sulaikytaisiais nepavyks, advokatas, švelniai kalbant, supyko. Jis iš pradžių bandė aiškintis su policijos budėtojais, vėliau jis parašė oficialų skundą.

Aiškinantis situaciją, policijos budėtojams kilo įtariamų, kad advokatas gali būti išgėręs. Pareigūnai matė, kad išėjęs iš policijos komisariato, klaipėdietis sėdo į automobilį ir nuvažiavo. Įkandin buvo pasiųstas policijos patrulis.

Advokato automobilį patruliai sustabdė M.Valančiaus g. Alkoholio matuoklis parodė, kad advokato organizme yra 1,1 prom. alkoholio.

Toliau vairuoti advokatui nebuvo leista, jo automobilis nugabentas į policijos saugojimo aikštelę. Klaipėdiečiui surašytas protokolas, jam išduotas laikinas vairuotojo pažymėjimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius