Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurbarko policininkus pribloškė kelių erelio jiems pasiūlytas kyšis – gyva avis

Pareigūnų pranešime – pasakojimas apie nesėkmingą „avies aukojimą“. Išgirdę žodį „bulvė“ mintyse jau valgome cepelinus, o pamatę besiganančias avis (atsiprašant vegetarų), imame svajoti apie šašlyką. Toks minčių srautas turbūt sūkuriuotų mūsų galvose. Jurbarko policijos pareigūnai apie šašlyką negalvojo, kai jiems vienas Jurbarko r. sav. esančio kaimo gyventojas pasiūlė kyšį, kokio turbūt bent jau Lietuvoje dar niekam niekas nebuvo pasiūlęs – gyvą avį.
Avys
Asociatyvinė iliustracija: avys / Ruslano Kondratjevo/Scanpix nuotr.

Visą šį gėrį pareigūnams siūlė policijai žinomas  G.G. (gimęs 1977 m.).

Šiam asmeniui ne kartą buvo skirtos administracinės nuobaudos, pasakojama Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės atstovų trečiadienį paviešintame pranešime. Vyras ir šį kartą „prisižaidė“ ant savo galvos – būdamas neblaivus (2,78 prom. alkoholio), neįvertino situacijos, paskambino policijai ir pasiskundė, kad namuose triukšmas, sūnus užsirakino ir piktybiškai neįsileidžiąs jo į namus. Policijai atvykus, minėtas G. G. tarnybiniame automobilyje pareigūnams pasiūlė 100 litų, bet  šie turėtų nuvažiuoti pas jo uošvienę ir pasiimti pinigus. Be to, jis galįs duoti ir avį (policija ir ją turėtų pasigauti).

Kiek šypseną bekeltų tokie siūlymai, tačiau pareigūnai net ir tokius atvejus turi vertinti principingai – vadovaudamiesi įstatymais. Už kyšio objekto originalumą šį kartą – 10 balų, už avies aukojimą – ilgalaikis sulaikymas ir pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius