Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurbarko rajone po avarijos užsiliepsnojo „VW Golf“

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 30 gaisrų ir 19 kitų incidentų, kuriuos likvidavo ugniagesiai gelbėtojai. Trečiadienio gaisruose buvo traumuotas vienas žmogus.
Avarijos vietoje
Sudegęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Šis gaisras vakare kilo Alytaus rajono Žemaitėlių kaime. Čia dėl elektros įrangos įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų užsidegė daržovių sandėlis. Gaisro metu nudegė pastato stogas. Gesinant gaisrą rankas apdegė 50-metė namo savininkė, kuriai iškviesti medikai pirmąją medicinos pagalbą suteikė vietoje.

Dėl elektros instaliacijos gedimo ryte Rokiškyje, Aušros gatvėje, užsidegė automobilis  Toyota Picnic. Per gaisrą apdegė mašinos elektros instaliacija ir plastikinės detalės.

Dar vienas lengvasis automobilis VW Golf ryte po autoavarijos užsiliepsnojo Jurbarko rajono Skirsnemunės miestelyje. Mašina sudegė nepataisomai. Įvykis tiriamas.

Vėlai vakare Jonavos rajono Upninkų kaime užsiliepsnojo E.S. ūkinis pastatas. Ugnis sunaikino medinį pastatą, o gaisro aplinkybės aiškinamos.

Trečiadienį popiet kelyje Mažeikiai–Tauragė apvirto UAB ,,Simeon” benzinvežio Scania puspriekabė su dyzeliniu kuru. Ant važiuojamosios kelio dangos išsiliejo apie 400 litrų kuro. Atvykę Plungės rajono gelbėtojai ir kitų tarnybų darbuotojai surinko ir supylė dyzeliną į statines, taip pat supylė apsauginį smėlio pylimą, o kelio dangą padengė sorbentu ir putomis. Perpumpavus dyzelinį kurą į kitą cisterną, nuvirtusi  puspriekabė buvo atkelta ir patraukta į šalikelę.

Trečiadienį Telšių gelbėjimo tarnybos narai Biržuvėnų kaime iš Virvytės upės užtvankos ištraukė nuskendusią 57 metų moterį, o Ignalinos gelbėtojai Didžiasalio seniūnijoje iš Dumblio ežero ledo išlaisvino nuskendusio ir įšalusio žmogaus kūną. Jo tapatybė aiškinama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius