Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karšti pėdsakai sniege policijos patrulius atvedė pas įtariamąjį

Gilią sausio 13-osios naktį buto Savanorių pr. šeimininkus pažadino uždaromų prieškambario durų garsas. Atsikėlę jie pastebėjo, kad pavogtos dvi piniginės su pinigais.

Kaip teigiama išplatintame pranešime, 3 val. 17 min. apie vagystę buvo pranešta Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Vilniaus aps. VPK) Patrulių rinktinės pareigūnams.

Atvykę į įvykio vietą, rinktinės 4-ojo būrio patruliai pastebėjo sniege neseniai įspaustus pėdsakus. Iš Savanorių pr., namų kiemais, pėdsakai vedė į Pietario g., kur buvo užeita į vieno namo laiptinę, toliau – į Konarskio gatvę ir pasuko atgal į Savanorių pr., kol baigėsi prie namo laiptinės.

Šioje laiptinėje, tarp trečiojo ir ketvirto aukšto, policijos patruliai užklupo vyriškį, nesugebėjusį įtikinamai pasiaiškinti ką čia veikiantis. Sulaikius J.V. (gimusį 1973 m.), jo kišenėje rasti 5 raktų ryšuliai. Įtariamojo batų pado reljefas atitiko pėdsakus. Pietario g. namo laiptinės, į kurią buvo užėjęs įtariamasis, pirmojo aukšto laiškų dėžutėje rastos dvi piniginės. J.V. pristatytas į Vilniaus aps. VPK Vilniaus m. antrąjį policijos komisariatą. Įvykis tiriamas toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius