Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune ant bėgių pastatytą BMW taranavo traukinys (nuotraukos)

Panašu, jog į senąsias Kauno miesto žydų kapines atvykęs vyriškis savo automobilį paliko pačioje netinkamiausioje vietoje – ant bėgių pastatytą „BMW 520” taranavo kelis vagonus stūmęs šilumvežis.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

H. ir O.Minkovskių gatvėje esančioje bendrovėje „Kauno grūdai“ dirbantys vyrai ketvirtadienį po pietų tapo nekasdienio įvykio liudininkais. Ant geležinkelio bėgių savo 1992 metais pagamintą automobilį palikęs vyras, kartu su draugu nuėjęs į netoliese esančias senąsias žydų kapines, net neįsivaizdavo, jog grįžęs savo „BMW“ ras sumaitotą.

Kelis vagonus stūmusio šilumvežio vairuotojas, veikiausiai nepastebėjęs savo kelyje atsiradusios netikėtos kliūties, didžiulio svorio lokomotyvą sustabdė tik po smūgio. Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai, kurie „BMW“ savininką išsivežė apklausai.

Anot policijos pareigūnų, lengvojo automobilio savininkas tvirtino nepastebėjęs apsnigtų geležinkelio bėgių. Avarijos metu nei šilumvežio vairuotojas, nei aplinkiniai žmonės nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius